Teun
Nieuw in het asiel

Teun

 • Mannelijk
 • Teun1
 • Teun
1/2

Teun de bulldozer zoekt een maatje voor het leven

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Teun is een Bully van 2,5 jaar oud en werd bij ons gebracht wegens persoonlijke omstandigheden van zijn eigenaar.

  We merken dat hij hier wel een tik van heeft gehad. In het begin konden we hem moeilijk bereiken en zat hij voornamelijk in zijn eigen bubbel. Nu begint hij langzaam te ontdooien en zien we zijn ware karakter steeds een beetje meer.

  Dit karakter is voor de Bullen liefhebber een genot om naar te kijken. Hij heeft wat nonchalants over zich en lijkt zich nergens wat van aan te trekken, maar bij zijn vertrouwde mensen is het een mooie clown die gek is op spelen. Andere honden vindt hij niks aan en wil hij liever niet in zijn buurt hebben.

  Hoog tijd dat Teun in een omgeving komt waar hij helemaal zijn ware aard kan laten zien. We denken dat hij het beste gedijt in een huishouden met 1 (max. 2) personen waar er duidelijk is wat er van hem gevraagd wordt. Zodra deze duidelijkheid en het vertrouwen er is, weten wij zeker dat Teun zich ontpopt tot een maatje voor het leven. Teun is een enorm sterke spierbundel, dus een eigenaar met spierballen is ook wel handig.

  -----------------------------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Interesse vragenlijst

  Kenmerken

  Dossiernummer 1135184
  Geslacht Mannelijk
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Onbekend
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Teun

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.