Cas

Cas

 • Mannelijk
 • 2 januari 2018
 • BA22 EB2 E 03 F4 4 FDE 93 AB 24 B5 D79 A9257
 • Cas 3 8
 • Cas 3 8 2022
 • 2 F1 B9316 18 A2 4 BC1 ABC6 CA0 EF1 CB5 DB1
1/4

Aandoenlijke, moedige, lieve herder jongen zoekt heel hard rust en stabiliteit

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Voorzichtig, maar met heel veel liefde stellen wij u voor aan Cas, een prachtige Duitse herder van nog maar 4 jaar oud. Die het geluk, op zijn zachtst gezegd, niét aan zijn zijde heeft gehad tot op heden.

  En dat vinden wij zo treurig en verdrietig. Wat is Cas leuk, dapper, bijzonder en wat is hem veel meer gegund dan dat hij heeft ontvangen tot op heden!

  Over zijn verleden praten wij u bij serieuze belangstelling graag persoonlijk bij. Cas is hier bij ons gekomen middels een ander zeer, betrokken collega asiel. Zij hadden zorgen over zijn welzijn, omdat Cas het asielleven steeds lastiger vind. Wij hebben hier wat meer ruimte en rust en minder prikkels, maar ook hier zit Cas achter tralies.. Dat blijft helaas.

  Omdat we denken dat Cas zijn frustratie die hij momenteel ervaart naar andere honden, zijn emmertje die constant zo vol lijkt en waardoor Cas het moeilijk vindt te ontspannen en contact te maken, echt voortkomt uit de kennel en het asielleven, gaan we dus wel alvast op zoek naar een eigen plek onder de zon. Cas heeft in het verleden samengewoond met een andere hond/ andere honden, maar moet er hier echt he le maal niets van weten cq. doet erg boos.

  Een plek ver weg van de tralies en asielstress, dat heeft deze jongen het allermeest nodig. Een prikkelarme plek waar Cas het rijk voor zich alleen heeft, en waar hij tot rust mag komen. Hij in alle rust en liefde zijn hoofd mag legen en vertrouwen mag herwinnen. Rust mag vinden in zijn koppie dus vooral. Wat is hem dat hard gegund. Want wat doet hij zijn best. Maar wat is het moeilijk wanneer het asielleven (en verleden) aan je vreet..

  Cas is een énorme knuffel, een ontzettend toegewijde jongen naar ‘zijn mensen’. Nieuwe mensen, die moet hij even leren kennen (cq hij wil niet dat jan en alleman zomaar op hem af duikt, wat geheel logisch is ook natuurlijk), maar eigenlijk vindt hij hier iedereen die hij ontmoet na een rustige kennismaking ok en leuk. Verder is Cas gek op zijn bal, en op apporteren. Als hij daar voldoende ruimte en rust voor in zijn hoofd heeft. Hier vindt hij veel rust in onze Mila Villa, onze ‘huiskamer’ speciaal voor honden die rust nodig hebben en vooral ook geen tralies voor hun neus. Maargoed, feit blijft dat hij zijn aandacht bij ons moet delen met nog veel meer andere dieren.

  Cas kan nog enorm groeien, daar zijn wij van overtuigd. In een juiste, liefdevolle omgeving waarbij mensen hondentaal begrijpen en kunnen lezen. Cas kunnen begrijpen en hem de rust en stabiliteit kunnen bieden die hij zo keihard nodig heeft. Een rustige omgeving (en rustig huishouden) is hierbij momenteel essentieel. Want zijn hoofd zit overvol.

  Bij belangstelling voor deze actieve, lieve, loyale, sterke en supermooie jongen, horen we enorm graag. Nogmaals, kennis en ervaring met (herders)honden, het kennen van de hondentaal en een rustige omgeving zijn noodzakelijk voor Cas.

  Wilt u bij belangstelling mailen en de volgende vragen in uw mail beantwoorden? We nemen vervolgens contact met u op.

  - Hoe ziet uw woon en leefsituatie eruit? Waar en hoe woont u, met wie deelt u uw woning (mensen en dieren), heeft u een afgesloten tuin, hoeveel wordt er gewerkt etc. etc.

  - Wat zijn uw ervaringen met honden?

  - Waarom denkt u dat Cas wellicht bij u past en visa versa?

  Mede namens Cas, heel enorm en supergraag tot horens!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 2 januari 2018
  Aantal dagen in asiel 92 dagen
  Plaatsbaar vanaf 2 juli 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Valt uit naar andere honden
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte groter dan 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Cas

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.