hond hond hond hond
Doe een donatie

De dieren die op 'Zoek een weidedier' worden aangeboden zijn via een juridisch traject (inbeslagname) weggehaald bij de vorige eigenaar. Deze dieren zijn vaak slachtoffer van mishandeling of verwaarlozing geweest en gaan daarom niet meer terug naar die eigenaar. Samen met de overheid zoekt de Dierenbescherming een nieuw thuis voor ze.

De achtergrond van deze dieren is over het algemeen niet bekend. Dit betekent dit dat er geen garanties kunnen worden gegeven over zowel het gedrag als de ontwikkeling die dieren nog zouden kunnen doormaken. Per dier zal dit ook kunnen verschillen vanwege leeftijd, karakter en achtergrond.
Alle dieren zijn medisch onderzocht. Op de overzichtspagina per dier kunt u eventuele medische bijzonderheden terug vinden. Voor zover bekend zal hier ook een karakterbeschrijving gegeven worden.

De overheid is eigenaar van deze dieren totdat een nieuwe eigenaar is gevonden, de Dierenbescherming zet zich in voor de bemiddeling.

Heeft u interesse in een of meerdere van deze dieren? Dan kunt u contact opnemen met de Dierenbescherming door een email te sturen naar bemiddeling@dierenbescherming.nl

Helaas

Geen weidedieren gevonden in deze categorie.