Cas (dwergkonijn buiten of binnen)

Cas (dwergkonijn buiten of binnen)

 • Mannelijk
 • 1644x970 cas 1 622371862b5d9
 • 1920x1132 cas 2 62237198c0737
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Kleine jongen zoekt een fijne plek!

  Lieve Cas is bij ons komen wonen nadat hij los op straat werd aangetroffen. Blijkbaar was hij niet meer welkom thuis of is de eigenaar hem nooit meer komen zoeken? We weten het niet maar we hebben hem natuurlijk met alle liefde opgevangen. Hoe oud hij is weten wij helaas niet, maar hij komt zeker nog niet oud over.
  Cas is een vriendelijk en nieuwsgierig konijntje, hij kijkt graag naar wat er allemaal aan de hand is en vindt het ook prima om een aai te krijgen. Hij is graag bezig en vindt ons speelveld bijvoorbeeld dan ook helemaal geweldig, lekker op onderzoek uit en sprintjes trekken. Natuurlijk is er ook tijd om te relaxen en dat doet hij graag helemaal languit.

  Komt jouw dametjes kennismaken met hem?

  Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.
  Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie.
  Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie.

  Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) en/of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken!
  De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

  We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn.

  Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

  Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl
  Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Aantal dagen in asiel 112 dagen
  Plaatsbaar vanaf 5 maart 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Moet bij soortgenoten Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Cas (dwergkonijn buiten of binnen)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.