Nibbit
Nieuw in het asiel

Nibbit

 • Nibbit 1
 • Nibbit
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Nibbit is een nieuwsgierig dametje die door de dierenambulance bij ons is gebracht, helaas heeft haar eigenaar zich niet gemeld.

  Deze leuke dame is een hangoor konijn waarvan wij de leeftijd niet weten. Wanneer haar verzorgers langs haar verblijf lopen rent ze enthousiast heen en weer en wil ze graag weten wat je aan het doen bent en wanneer zij wat lekkers krijgt.

  Wij zijn opzoek naar een fijn huisje met een gecastreerd vriendje.

  Heeft u het gouden mandje voor Nibbit?

  --------------------

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor interesseformulier

  Kenmerken

  Dossiernummer 1147858
  Geslacht Vrouwelijk
  Plaatsbaar vanaf 25 mei 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Vacht Niet van toepassing/zie tekst
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Nibbit

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.