Reus & Fidder
Nieuw in het asiel

Reus & Fidder

 • 18 maart 2020
 • F en R
 • F
 • R
 • FB0 F957 C 76 EA 4 C1 F A937 2 B8856 ABE4 C7
1/4

De kleine en de grote! Een superleuk, loef koppel zoekt superlieve konijnenmensen én de ruimte!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Graag stellen we u voor aan Reus (gecastreerd) en Fidder (niet gesteriliseerd)! Reus stond al op onze website. Dus hij is niet helemaal 'nieuw'. Hij heeft hier echter wel een nieuwe vriendin gevonden die we ook graag even voor willen stellen!

  Fidder is een voedster en de nieuwe vriendin van Reus. Zij is net als Reus, een onderzoekend, vrolijk konijntje die ook dol is op eten! Ze eten ons beide de oren van het hoofd. Verder zijn ze nieuwsgierig en houden ze van ontdekken, rennen en Fidder kan ook onwijs goed binkies maken.

  Ze hebben hier elkaar helemaal gevonden, zo leuk om te zien! Ze hebben hier wel de ruimte, en dat hebben ze ook echt nodig. Daarbij doet Reus zijn naam eer aan, is het een grote jongen, die zowel een groot/ groter buitenverblijf als binnen verblijf nodig heeft dan de veel kleinere Fidder.

  Beide konijnen vinden het leuk wanneer je even bij ze komt buurten. Zijn in voor een aaitje en wat contact. Ze houden er beide niet echt van om opgetild te worden (maargoed, daar zijn konijnen dan ook niet voor bedoeld)!

  Fidder kwam hier binnen met kale pootjes (door urinebrand). Haar plas bleek troebel, en gebleken is dat ze niet zo goed tegen calcium kan. Ze is echter weer helemaal prachtig en de oude. Er zijn een paar dingetjes die Fidder beter niet kan eten ivm het calcium gehalte (we hebben daar een lijstje van), maar ze mag ook heel veel/ het meeste wel. Uiteraard delen we hier het eetlijstje dat minder handig is voor Fidder hier met u.

  Mocht u interesse hebben in Fidder en Reus, dan ontvangen we graag een reactie per mail met uw ervaring(en) met konijnen en foto's van het verblijf. Let wel, konijnen moeten kunnen huppelen, rennen, ontdekken, en binkies maken. We plaatsen onze konijnen dan ook enkel bij mensen met ruime verblijven, of waar ze los in huis of tuin kunnen lopen.  Kenmerken

  Geslacht Onbekend
  Geboortedatum 18 maart 2020
  Aantal dagen in asiel 64 dagen
  Plaatsbaar vanaf 18 maart 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Moet bij soortgenoten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Vacht Niet van toepassing/zie tekst
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken.

  docalmelo@dierenbescherming.nl

  docalmelo@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Reus & Fidder

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.