Ruhn (buiten of binnen)

Ruhn (buiten of binnen)

 • Ruhn 2
 • Ruhn 1
1/2

Bij wie mag Ruhn?

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze knappe jongen is bij ons komen wonen nadat hij verlaten en alleen op een schoolplein liep. Helaas is er nooit meer een eigenaar gekomen om hem op te halen.
  Hij is vriendelijk en kan een aai wel waarderen als hij een beetje aan je gewend is. Hij is nieuwsgierig en vindt het leuk om lekker bezig te zijn en op verkenning.
  Hoe oud hij is weten wij helaas niet, maar we schatten hem zeker nog niet zo oud.

  Heb jij een fijne plek voor deze leukerd?

  Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.

  Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie.
  Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie.

  Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) en/of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken!
  De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

  We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn.

  Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

  Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl
  Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Plaatsbaar vanaf 14 maart 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Vacht Buitenvacht
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons op afspraak bezoeken.

  knaaghof@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Ruhn (buiten of binnen)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.