Dunya

Dunya

 • 1 juli 2021
 • Dunya1
 • Dunya2
 • Dunya3
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dunya is een Rex van anderhalf jaar oud. Ze is een enorm knap konijn om te zien met haar prachtige witte vacht en grappige zwarte tekening! Dunya is wel een verlegen meisje dat niet veel gewend is en het eigenlijk nog niet zo fijn vindt als je haar wilt oppakken of aaien. Geen probleem voor ons, Dunya mag rustig wennen en we dringen haar niets op. Als ze bij een geduldig baasje terechtkomt, zal Dunya zich na verloop van tijd vast veel meer op haar gemak gaan voelen in het bijzijn van mensen, daar zijn we van overtuigd. Nu moet die baas zich alleen nog melden én Dunya heeft natuurlijk het gezelschap van een soortgenoot nodig. Wie vindt het geen probleem dat Dunya nog wat verlegen is en dat ze graag binnenshuis woont?

  Wil je Dunya laten kennismaken met jouw ram? Stuur ons dan een e-mail waarin je je interesse voor Dunya kenbaar maakt en stuur een foto mee van het (binnen- of buiten)verblijf dat je jouw konijnen kunt bieden. Het koppelen vindt plaats tijdens een 'koppelvakantie'; je konijn breng je bij ons en wij gaan aan de slag om de juiste match te maken! De kosten voor een koppelvakantie bedragen twintig euro.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 juli 2021
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Vacht Binnenvacht
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  info@dierenstee.nl

Deel profiel van Dunya

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.