Babbel

Babbel

 • Babbel 4
 • Babbel 39
 • Babbel 27
 • Babbel 1
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze flinke dame heet Babbel zij is bij ons gekomen nadat ze bij haar vorige eigenaar begon ze soms te slopen, omdat zij zich alleen voelde. Nu zoeken we een fijne ruime plek met een leuke ex-man waarmee ze lekker van het leven kan genieten. Babbel laat zich goed oppakken en zij is gewend aan honden en kleine kinderen ze leefde daar als buitenkonijn, Ze is gek op eten en vindt het dan ook leuk om deze te zoeken in een snuffelmatje, dit is ook wel goed voor haar postuur.

  Voor Babbel zoeken wij een fijne buiten plek met een maatje waar het niet erg is als zij een aantal keren per dag stampt dit kan zij namelijk best doen hebben wij vernomen toen zij helaas terug kwam in onze opvang, om dit te voorkomen willen we nu opzoek gaan naar een huisje waar dit niet erg is als zij dit doet.

  Heeft u interesse vul dan onderstaande vragenlijst in. Vanwege de vele reacties benaderen we alleen diegene die uitgenodigd wordt voor een kennismaking. Indien u binnen 3 dagen niets van ons hebt vernomen, dan is de keuze gevallen op een andere geïnteresseerde.

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, we vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Klik hier voor het intresseformulier!

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Plaatsbaar vanaf 25 februari 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Vacht Niet van toepassing/zie tekst
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Babbel

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.