Herman (binnen)

Herman (binnen)

 • 15 augustus 2022
 • Herman 2

Kleine Herman zoekt een plek waar hij verder mag ontwikkelen.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze kleine jongen is bij ons komen wonen nadat hij alleen op straat werd aangetroffen. Hij was nog maar heel klein en we hebben zijn geboortedatum geschat, we denken dat hij in augustus 2022 geboren is. Het is een kereltje met een mening, hij is nieuwsgierig en komt graag bij je kijken maar hij is niet altijd gediend van een aai. Soms kan hij wel eens een beetje geïrriteerd raken zelfs als je jezelf opdringt. Hij heeft dus wel een eigenaar nodig die hem goed kan inschatten en hem in zijn waarde laat. Hij is natuurlijk ook nog wel heel jong en heeft niet de makkelijkste leeftijd op dit moment. (puberteit)

  Wie geeft dit kereltje een fijne plek waar hij verder kan ontwikkelen samen met een leuk meisje?

  Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.

  Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie.
  Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie.

  Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) en/of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken!
  De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

  We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn.

  Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

  Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl
  Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 15 augustus 2022
  Plaatsbaar vanaf 28 november 2022
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Vacht Binnenvacht
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons op afspraak bezoeken.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Herman (binnen)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.