Sjaan (buiten)

Sjaan (buiten)

 • 1 juli 2021
 • Sjaan 4
 • Sjaan 2
1/2

Knappe dame zoekt een lover!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Sjaan is bij ons gebracht omdat ze door verschillende redenen niet meer thuis kon blijven. Ze is geboren in juli 2021.

  Ze kan wat knorrig en pittig uit de hoek komen. Ze was in het begin vooral heel erg boos op ons en deed wel lelijk. Maar sinds ze bij ons in de buitenruimte zit, even gewend is en dus de ruimte heeft, komt ze nieuwsgierig naar ons toe en vindt het best wel fijn om een aai over haar kopje te krijgen. Niet altijd hoor want soms gaat ze liever gewoon haar eigen gang. Het is dus wel echt een dame om goed te laten wennen en haar in haar waarde te laten wanneer ze aangeeft ergens geen zin in te hebben.
  Ze is actief en vindt het heel erg fijn om lekker bezig te zijn, lekker rennen en springen. Ze wil gewoon lekker op onderzoek uit gaan.

  Heb jij een leuke vent voor deze dame?

  Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.

  Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie.
  Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie.

  Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) en/of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken!
  De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

  We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn.

  Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

  Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl
  Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 juli 2021
  Plaatsbaar vanaf 26 november 2022
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Vacht Buitenvacht
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons op afspraak bezoeken.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Sjaan (buiten)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.