Mamaloe en Klukkluk
Geplaatst

Mamaloe en Klukkluk

 • 4 augustus 2020
 • 17914 Mamaloe en 17915 Klukkluk
 • 17915 Klukkluk
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Mamaloe en Klukkluk zijn 2 leuke voskonijntjes met geboortedatum: 04-08-2020. Voskonijntjes wil zeggen dat ze langer haar als kraag hebben en bij hun achterwerk maar verder redelijk korthaar zijn. Heel grappig, de grootste is mevrouw Mamaloe terwijl je toch zou verwachten dat de man des huizes... Voor alle duidelijkheid, het konijntjes met het zwart op het koppie (rechts op de dubbele foto) is Mamaloe. De konijntjes zijn in het asiel gekomen omdat de echte aandacht en tijd ontbrak en dat was best een beetje sneu.

  Het voordeel van niet zo heel erg langharig is dat ze af en toe een kammetje nodig hebben maar dat het niet verplicht elke week moet. Wel af en toe controleren op klitjes en tijdens de ruiperiode een beetje vaker. Het kammen staan ze keurig toe. Sowieso zijn ze in de omgang vriendelijk, duidelijk mensenhanden gewend. Met eenzelfde geboortedatum zijn het duidelijk zus en broer. Als kleine konijntjes in huis gekomen. Nou ja, in huis is niet helemaal waar, de konijnen woonden buiten en hadden een verblijf met ren. In het asiel eten ze smakelijk Selective brokjes aangevuld met regelmatig wat groente en iedere dag vers hooi en fris water.

  Heeft u ruimte voor zoveel liefde en gezelligheid in uw leven? Een gezin met kinderen is geen probleem (natuurlijk onder begeleiding van volwassenen als het gaat om jonge kindjes). Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 4 augustus 2020
  Plaatsbaar vanaf 23 november 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Vacht Buitenvacht
  Beschikbaarheid Geplaats
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Mamaloe en Klukkluk

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.