Loulou (buiten)

Loulou (buiten)

 • 1 juni 2022
 • Loulou

Leuk meisje zoekt wat zekerheid

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze leuke dame is bij ons gekomen nadat ze in een natuurgebied is gevonden samen met een paar andere tamme konijnen. Heel sneu.... want dat is echt geen plek voor tamme konijnen. Gelukkig maar dat ze zijn gevonden want dat had heel anders kunnen aflopen.
  Loulou is nog vrij jong, we schatten dat ze in juni 2022 geboren zal zijn. Ze zit bij ons in een ren en wanneer we in de buurt zijn komt ze naar de tralies van de ren om aandacht te vragen, ze kan een aai over haar kopje dan zeker waarderen. Zodra je de deur van de ren open doet en haar benaderd vindt ze het echter weer heeeeel erg spannend en dan rent ze hard weg of ze doet juist lelijk. Verder is ze actief en vindt het leuk om lekker bezig te zijn.
  Een dame waar dus nog wel wat vertrouwen moet worden opgebouwd, misschien blijft dit angstige altijd of misschien trekt het weg als ze een eigen plekje heeft. Ze is natuurlijk ook nog wel jong, dus dan is er nog veel te leren voor haar.

  Heb jij een fijne plek voor haar met veel liefde en geduld?

  Lees a.u.b. de onderstaande informatie goed door.

  Wij kunnen helpen om een match voor jouw konijn te zoeken! Dit doen wij door een koppelvakantie.
  Het zou kunnen dat we een wachtlijst moeten hanteren voor een koppelvakantie. Vraag ons naar de actuele informatie.

  Jouw konijn kan ingeschreven worden voor een koppelvakantie, hierbij breng je jouw konijn op afspraak bij ons om te komen logeren op zoek naar een nieuwe liefde! Wij zullen het koppelen voor je doen en je kunt ze als setje weer komen halen. Bij deze optie kun je een voorkeurslijstje doorgeven met wie we het zullen gaan proberen (gezien op de site) en/of geef je aan wat je zoekt qua karakter. We beloven er een leuk setje van te maken!
  De losse konijnen die op de site staan zijn ‘gereserveerd’ voor de koppelvakanties. Het is niet mogelijk om losse konijnen van te voren te reserveren voor jouw konijn.

  We hebben niet altijd gelijk plek in de opvang voor jouw konijn om te komen logeren. Gemiddeld logeren konijnen 7 tot 10 dagen bij ons voor ze stabiel genoeg zijn om weer lekker naar huis te kunnen samen. Dit ligt net aan de match en het karakter van de konijnen. Wij vragen wel een kleine bijdrage in de pensionkosten voor jouw eigen konijn (€2,50 per dag) en hij of zij dient een geldige vaccinatie te hebben voor Myxomatose, VHD 1 en VHD2. Rammen dienen gecastreerd te zijn.

  Ben je op zoek naar een setje? Kijk op de site naar de beschikbare setjes of vraag ons welke setjes er beschikbaar zijn.

  Voor wij je op de wachtlijst kunnen noteren of een afspraak kunnen maken zien wij altijd graag hoe de konijnen komen te wonen d.m.v. een foto van het verblijf via de mail knaaghof@dierenbescherming.nl
  Na elk bericht komt er een ontvangstbevestiging. Komt er op je mail geen automatisch antwoord dan is je mail niet goed aangekomen.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 juni 2022
  Aantal dagen in asiel 87 dagen
  Plaatsbaar vanaf 9 november 2022
  Moet bij soortgenoten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Onbekend
  Vacht Buitenvacht
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons op afspraak bezoeken.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Loulou (buiten)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.