Kimmy

Kimmy

 • 30 april 2021
 • A0 F390 B6 FB5 F 486 A 8248 ED9 A14 D0832 C
 • A4488 FC7 A16 E 4 DB0 BC40 52 D0 A5 FDDB5 D
 • 00 C0 BCE9 5194 4 DDB B198 DF196 C2949 AB
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Dit knappe dametje van 1 jaar oud hebben we Kimmy genoemd.
  Kimmy is een heel aanhankelijk poesje, ze wil graag geaaid worden en geeft kopjes tegen je benen.

  Ze wil heel graag baasjes krijgen die haar goed verzorgen, want wat was het een mager scharminkeltje toen ze bij ons binnenkwam. Ze had hele vieze oren en door de jeuk krabde ze zichzelf helemaal open. Gelukkig is dat voorbij en is ze inmiddels goed aangekomen.

  Kimmy is best een eigenzinnig portretje, als ze iets niet wil kan ze best commentaar geven. Denk aan oren schoonmaken, optillen. Ook kan ze kan soms wat fel worden in haar spel. Het is niet de meest geschikte kat als ‘eerste kat’ en ook niet voor mensen met kleine kinderen of kinderwens in de toekomst. Baasjes die wel van een beetje pit houden en het daarnaast leuk vinden om achief te spelen met bijvoorbeeld hengels is wat ze zoekt. Kimmy stelt de aanwezigheid van andere katten niet op prijs, dus ze zoekt een huis voor haar alleen. Ze is avontuurlijk en nieuwsgierig en wil graag een tuin waar ze vliegjes kan vangen en bewegende blaadjes achterna kan zitten.

  Zie jij Kimmy al op je bank liggen? Laat het ons weten!

  KENNISMAKEN EN ADOPTIE:

  We verzoeken om de volgende informatie via info.vlaardingen@dierenbescherming.nl te sturen:

  • contactgegevens/ telefoonnummer
  • de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • de woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  • werksituatie/ werktijden
  • de ervaring met katten
  • eventuele andere aanwezige huisdieren

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na uitnodiging, dit doen we telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken we een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

  We hebben geen mogelijkheid om dieren vast te houden tot een later moment. Om die reden raden we aan pas te reageren op het moment dat er ook direct tot adoptie overgegaan kan worden.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1130935
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 30 april 2021
  Plaatsbaar vanaf 27 mei 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Interesse in een asieldier? Stuur ons dan een email via info.vlaardingen@dierenbescherming.nl met daarin de bij het profiel gevraagde gegevens. Het adopteren van honden en katten kan uitsluitend op afspraak aan de hand van een selectie per mail.

  Gevonden dier ophalen? Gevonden dieren kunnen dagelijks vanaf 9 uur door de eigenaar opgehaald worden. Stuur een email naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl met daarin informatie over welk dier het betreft en je telefoonnummer.

  Telefonische bereikbaarheid. Telefonisch zijn we bereikbaar op 088-8113580 van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Kimmy

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.