Poes

Poes

 • Vrouwelijk
 • 5 augustus 2015
 • DSC 5304
 • DSC 5264
 • DSC 5239
 • Kat3 2
 • Kat3 1
1/5

Poes zoekt mensen met katten ervaring.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Goedendag allemaal.

  Graag wil ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Poes. Ik heb helaas al meerdere huisjes gehad en ben nu op zoek naar een nieuw huisje, waar ik oud mag worden.
  De mensen hier in de opvang zien mij als een Poes met twee gezichten. Aan de ene kant ben ik gek op aandacht sterkte nog, ik laat luid en duidelijk horen, dat zij mij niet moeten vergeten.
  Als ze bij mij zijn, kom ik graag met ze knuffelen en kopjes geven. Ook ben ik gek op eten.
  Alleen als het te druk wordt in de opvang, omdat er teveel mensen en geluiden zijn. Dan kan mijn koppie dat niet verwerken. Ik raak dan overprikkelt.
  Dat laat ik duidelijk weten, voorheen ging ik dan grommen en blazen, maar tegenwoordig zal ik alleen nog wild zwiepen met mijn staart. Dan is het tijd voor ze, om mij met rust te laten. Doen zij dat niet dan zal ik gaan uithalen.

  Ook ben ik al jaren gewend om op het aanrecht en op de tafel te klimmen en met mijn lompheid stoot ik weleens wat dingen omver. Dit gaat echt niet expres hoor, ik zwenk gewoon een beetje uit!
  Daarnaast lik ik soms liever de oude voerbakken uit, die in de wasbak staan , dan de verse brokjes in mijn schone bakje.

  Ik ben op zoek naar een rustig huisje, zonder al teveel prikkels. Maar wel bij iemand die de tijd voor mij heeft. Mijn nieuwe eigenaar moet mijn kattentaal goed kunnen lezen.
  Kinderen zijn geen goed idee en andere dieren ook niet. Ik kan zelfs het beste in een buurt wonen, met weinig katten. Wellicht is een huisje in het buitengebied het allerbeste voor mij.

  Doordat ik soms wat gestrestst ben zit ik op speciale voeding. Namelijk CD Stress, dit verlaagd mijn stress niveau en voorkomt bij mij nieuwe blaasproblemen. Deze heb ik namelijk wel gehad in het verleden, door de stress.

  Wil jij eens met mij komen kennismaken?
  Neem dan contact op met dierentehuis Alkmaar ( In Purmerend) via dierentehuisalkmaar@dierenbescherming.nl of telefonisch op 088-8113690.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1130658
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 5 augustus 2015
  Aantal dagen in asiel 171 dagen
  Plaatsbaar vanaf 28 april 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Dieetvoer
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Poes

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.