Mo
In het zonnetje

Mo

 • Mannelijk
 • 1 januari 2014
 • IMG 20220422 WA0004
 • IMG 20220422 WA0007
 • IMG 20220422 WA0006
 • IMG 20220422 WA0008
 • IMG 20220422 WA0003
 • IMG 20220422 WA0005
 • IMG 20220422 WA0002
1/7
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Mo is een cyperse gecastreerde kater van minstens 8 jaar oud. Deze grote senior is bij ons terecht gekomen omdat hij steeds meer geluiden begon te maken die je niet verwacht te horen bij een kat.

  De eerste dagen wist Mo niet zo goed of wij wel te vertrouwen waren, hij keek ons echt argwanend aan, maar al snel had hij door dat wij meerdere malen per dag een heerlijke maaltijd voorschotelde en toen was het ijs gebroken. Zijn argwanende kopje veranderde in een super knap senior kopje maar wel 1 met tandjes want al snel ontdekten wij dat Mo hapte zodra wij een hand uit staken naar hem ( zoals je doet om een kat aan je hand te laten ruiken). Mo moest dan ook een roesje krijgen om röntgenfoto's te kunnen maken van zijn longen. Op deze foto's waren sluierringen te zien op zijn longen waarvoor hij langdurig antibiotica nodig had. Toen Mo eenmaal naar een verblijf kon en zelf kon kiezen of hij contact met ons wilde of niet ging het in de relatie met ons meteen veel beter. Hij is nu een echte charmeur !

  De afgelopen tijd zijn er controle foto's gemaakt en is er wel verbetering gekomen maar helaas geen volledig herstel. Waarschijnlijk heeft Mo te lang rond gelopen met longproblemen die niet behandeld zijn waardoor er littekenweefsel gevormd is. Wij beseffen ons dat wij nu op zoek moeten gaan naar een heel speciaal baasje maar Mo is dit absoluut waard! Er moet toch iemand zijn die net als wij glimlacht wanneer Mo met zijn muisjes aan het spelen is of alsnog het kattenluikje gebruikt terwijl de deur gewoon open staat. Iemand die net als wij vertederd staat te kijken als Mo weer eens ligt te genieten van een zonnestraaltje. Maar vooral iemand die goed in de gaten blijft houden dat het met Mo nog goed gaat en hij het niet benauwder krijgt. Iemand die beseft dat wij écht geen voorspellingen kunnen doen over zijn toekomst en levensduur.

  Wij zoeken voor hem een rustig huisje zonder kinderen en andere dieren. Een huis met afgesloten tuin/dakterras of katveilig balkon. Een baasje waar hij naast mag liggen of zo nu en dan op schoot mag liggen maar niet de hele dag aan hem wil zitten ( Mo geniet zeker van een aai sessie maar niet de hele dag).

  Ben jij díe speciale persoon die wij zoeken ? Stuur dan snel een mail met zoveel mogelijk informatie over jezelf, gezinssamenstelling ( inclusief leeftijden), werksituatie, woonsituatie, woonplaats, telefoonnummer, ervaring en wensen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl. Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking en zit Mo straks bij jou in het zonnetje

  Kenmerken

  Dossiernummer 1128295
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 januari 2014
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Mo

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.