Hungry Dude
Geplaatst

Hungry Dude

 • 31 maart 2018
 • Afbeelding11
 • Afbeelding10
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze good looking kerel is een bijzonder portret. Tja, zijn ze dat eigenlijk niet allemaal? Dat maakt een kat juist zo leuk toch, hun eigenzinnige gedrag. In dat geval bent u helemaal aan het juiste adres bij Hungry Dude. Zijn gedrag is te omschrijven als ambivalent. Maar het kan ook zo maar zijn dat dit gedrag bij ons meer naar buitenkomt omdat hij zich lastig kan aanpassen met soortgenoten om zich heen. En hiervan veel stress ondervindt. Dit is lastig in te schatten vandaar dat u wel rekening moet houden met dit gedrag wanneer u voor Hungry Dude kiest.

  Zijn ambivalente gedrag uit zich in onverwachts uit te kunnen halen en helaas niet met ingetrokken nagels. Deze kerel plaatsen in een gezin met kinderen is dan ook geen slimme zet. Voor hem zijn we op zoek naar doorgewinterde katten-kenners, die zich niet laten imponeren door dit soort gedrag. En een plek waar hij na gewenning lekker de buurt kan gaan verkennen. We kunnen u zeggen dat we al katten geplaatst hebben met "probleemgedrag". En in de praktijk krijgen we ook teruggekoppeld dat er bij plaatsing van dit soort typetjes het gedrag enorm mee blijkt te vallen. Echter garantie kunnen we u niet geven.

  Maar de eerste stap die gezet moet worden is: kom eens kennismaken met Hungry Dude en wie weet zitten jullie binnenkort wel samen op de bank tv te kijken 😊

  Hungry Dude moet na gewenning vrij naar buiten kunnen, ook uit eigen tuin.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 31 maart 2018
  Aantal dagen in asiel 416 dagen
  Plaatsbaar vanaf 15 april 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Onbekend
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  Kijk op de website van dit asiel voor contactgegevens.

  info@dierencentrumachterhoek.nl

Deel profiel van Hungry Dude

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.