Grace
Gereserveerd

Grace

 • 1 juli 2022
 • Grace1
 • Grace2
 • Grace4
 • Grace3
1/5

Grace zoekt een specifiek nieuw huisje!

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Wij stellen u met heel veel liefde voor aan dit bijzondere meisje genaamd Grace.

  Grace is als vondeling bij ons in de opvang terecht gekomen. En er was al gauw duidelijk dat er iets niet helemaal oké was met haar. Ze wankelt namelijk aan alle kanten. Na meerdere soorten onderzoeken is eruit gekomen dat Grace een neurologisch probleem heeft, waar helaas niks aan gedaan kan worden. Bekijk vooral het filmpje die hieraan is toegevoegd, zodat je een goed beeld krijgt hoe Grace zich voort beweegt.

  Voor Grace zijn wij nu dus opzoek naar een vrij specifiek huisje. Grace mag absoluut niet naar buiten, dat is wel duidelijk. Maar een gladde vloer is voor Grace ook erg vervelend. Het mooiste zou dan ook zijn dat er een huis is met tapijt of waar er veel vloerkleden liggen. Daarnaast denkt Grace dat zij heel goed kan klimmen maar doordat zij erg onstabiel is, kan zij zomaar naar achteren vallen. Daarom moet er ook opgelet worden dat zij geen gevaarlijke klappers kan maken. Allemaal dingen waar een nieuwe eigenaar dus rekening mee moet gaan houden!

  Maar ach, wat verdient Grace het om lekker haar eigen personeel te hebben. Want wat een lief poesje is zij! Ze vind het heerlijk om met je te knuffelen en kroelen. Is ondanks haar onstabiliteit ontzettend speels. Ze vind het fantastisch om achter een speelgoedmuisje aan te hobbelen. Grace is het dubbel en dwars waard!

  Vind u het niet erg om een onwijs lieve poes met beperking te adopteren? Neem dan gauw contact met ons op via sdo@dierenbescherming.nl

  Kennismaken en adoptie:

  We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen. Denk daarbij aan:
  - De gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  - De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  - Werksituatie/werktijden
  - Eventuele ervaring met katten
  - Eventuele andere aanwezige huisdieren

  Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: sdo@dierenbescherming.nl

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1147510
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 juli 2022
  Aantal dagen in asiel 34 dagen
  Plaatsbaar vanaf 25 mei 2023
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  sdo@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Grace

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.