Vito

Vito

 • 24 februari 2020
 • Vito2
 • Vito
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Lieve Vito, een katertje van 2 jaar oud. Vito is bij ons gekomen omdat zijn eigenaar gaat emigreren. Vito is een zelfstandige en sociale kat. Hij is heel vriendelijke in omgang en zou nooit uithalen. Vito vindt het leuk om op ontdekking te gaan, hij kan soms ook best een tijd buiten zijn. Wanneer hij weer thuis komt, gaat hij moe maar voldaan bij je op de bank liggen. Van veel drukte houdt Vito niet. Wanneer het druk wordt in huis zoek hij liever ergens anders de rust op.

  Voor Vito zijn wij opzoek naar een rustige plek, waar hij voldoende aandacht krijgt maar ook zijn eigen weg mag gaan. Een gezin met kinderen is niet geschikt voor Vito.

  ---------------------

  Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
  Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen, dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1148188
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 24 februari 2020
  Plaatsbaar vanaf 22 mei 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onder voorwaarden
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons enkel op afspraak bezoeken. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088 - 8 11 36 70 van ma t/m vr 13:30u tot 17:00u en zaterdag van 10:00u tot 12:00u.

  info.docenschede@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Vito

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.