Nova
Nieuw in het asiel

Nova

 • 1 augustus 2014
 • Gekoppeld met Skye
 • Nova 1148356 4
 • Nova 1148356
 • Nova 1148356 3
 • Nova 1148356 2
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Als u belangstelling heeft voor dit duo kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.

  Nova, een bijna 9 jarige dame en haar vriendinnetje Skye, een 8 jarige dame, zijn eigenlijk vriendinnetjes voor het leven en zoeken nu samen een nieuw plekje én een nieuw baasje waar én met wie ze een mooi trio kunnen gaan vormen.

  De dametjes woonden tot niet zo lang geleden mét hun lieve baasje in een, voor hen, fijn huisje, waar ze ook heerlijk naar buiten konden. Maar ja, soms komt aan al het goede in een poezen-leven een eind en ze verhuisden, met hun baasje, naar een onderkomen zonder tuin én met veel druk verkeer in de omgeving.
  Het bleek al gauw dat het poezen-duo van alleen het binnenleven niet gelukkig werd. Onrust stak de kop op. Ze begrepen natuurlijk niet dat hun uitgaangsverbod puur voor hun eigen welzijn was.

  Omdat hun baasje wel begreep waarom haar poezen-vriendinnen niet meer zo gelukkig waren heeft ze besloten om ons te vragen een "nieuw"goed thuis voor ze te zoeken. En dat doen we bij deze.

  De dames Nova en Skye lijken veel op elkaar maar zijn ook verschillend:

  NOVA is het rustigste meisje van de twee en gaat veel haar eigen rustige gangetje. Zij geniet van zon, rust, en ontspanning. Oh ja, gezelschap is ook leuk maar dan meestal wat op prettige afstand, zij ligt graag in de vensterbank te relaxen. Een aai over haar bolletje: heel fijn! En ook haar buikje kan regelmatig een lekkere kriebel wel waarderen. Kortom: een makkelijk katje dat er van houdt om 's avonds, tijdens haar "dolle tien minuten", heerlijk te ravotten met haar vriendinnetje:

  SKYE hebben we hier als "iets pittiger" leren kennen en dat klopt precies met de omschrijving die haar baasje ons gaf: een volwassen dametje dat haar grenzen wel aangeeft, genoeg = genoeg. Niettemin kan ook Skye genieten van aandacht: zo gauw er een dekentje op schoot ligt dan weet Skye: Aaah... dat is een lekker plekje! Maar wel voor zo lang zij het leuk vindt... Spelen met een veertje is ook een geweldige en fijne uitdagende bezigheid. Daarnaast is mevrouwtje Skye ook een ondernemend typetje: zij kan vlot en gemakkelijk ontsnappen uit een "standaard" reismandje... daar draait Skye haar lieftallige pootje niet voor om.... dat u het even weet...

  Skye is een "Hallo Wereld, wereld, ... de wereld is van mij " dametje, terwijl haar vriendinnetje het allemaal wel eens aankijkt. Kortom een duo dat elkaar aanvult en mooi in evenwicht houdt. Kinderen zijn de dames niet gewend, dus dat laten we zo. Andere katten ook niet... ze hebben aan elkaar genoeg. Naar buiten: ja!

  We nodigen u graag uit om eens kennis te komen met deze twee dametjes die echt "het verschil" kunnen maken als u op zoek bent naar lief, leuk en toch ook een tikkeltje eigenzinnig kattengezelschap.

  Hieronder vindt u een vragenlijst. We verzoeken u de gevraagde informatie in het contactformulier bij stap 3 in te vullen en aan ons door te sturen . (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak plaatsvinden.


  1. Voorletters

  2. Achternaam

  3. Adres

  4. Woonplaats

  5. Postcode

  6. Telefoonnummer 6.a 2e telef.nummer

  7. E-mailadres

  8. Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

  9. Wat is uw gezinssamenstelling?

  10. Heeft u momenteel andere dieren?

  11. Werkt u en hoeveel?

  12. Kan het dier bij u naar buiten toe?

  13. Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

  14. Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

  Kenmerken

  Dossiernummer 1148356
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 augustus 2014
  Koppel Skye
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onder voorwaarden, Nova is sterk gehecht aan haar vriendinnetje Sky.
  Speciale zorg Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Wil je kennismaken? Dit asiel werkt uitsluitend op afspraak!

  Buiten de openingstijden zijn we telefonische bereikbaar op werkdagen tussen 9.00-16.30.

  asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Nova

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.