Buna
Geplaatst

Buna

 • 11 juli 2017
 • 1338 D45 A 14 C3 410 D 94 CC 230 DE71 E9480
 • FC322486 4 CB4 4108 B632 2 CEFE5 A3 C586
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Wat een pechvogel is 5-jarige Buna. Hij liep namelijk al een tijdje buiten rond en omstanders maakte zich toch wel een beetje zorgen om hem. Hij is toen naar ons gekomen in de hoop dat er een eigenaar zich zou melden. Buna had bij binnenkomst een halsbandje om en hij bleek ook nog eens gechipt te zijn. Helaas zijn wij er achter gekomen dat zijn baasje is overleden en hij al een tijdje buiten rond zwierf en er verder geen andere familieleden waren die hem konden opvangen. Wij gaan nu dan ook op zoek naar een nieuwe woning waar Buna mag blijven tot hij oud is.

  Buna zoekt een woning waar hij lekker zijn eigen gang mag gaan en er ook geen druk op hem wordt gezet. Buna vindt het erg spannend in de opvang en dan had hij ook nog eens blaasontsteking. Gelukkig gaat het al veel beter dan in het begin als we in zijn kamer bezig zijn. Soms probeert hij toch al stiekem voorzichtig naar ons te knipperen, dus dat is een goed teken. Ook neemt hij snoepjes aan dus we verwachten dat hij thuis bij een baasje die de tijd neemt best graag bij je is. Buna gaat graag naar buiten en we zoeken dan ook een woning met een tuin waar hij toegang heeft om lekker naar buiten te kunnen.
  Geduldige baasjes met niet al te hoge verwachtingen is wat hij zoekt.

  Denk jij onze Buna een fijn leven te kunnen bieden? Dan komen we graag met je in contact.

  KENNISMAKEN EN ADOPTIE:

  We verzoeken om de volgende informatie via info.vlaardingen@dierenbescherming.nl te sturen:

  • contactgegevens/ telefoonnummer
  • de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • de woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  • werksituatie/ werktijden
  • de ervaring met katten
  • eventuele andere aanwezige huisdieren

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na uitnodiging, dit doen we telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken we een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

  We hebben geen mogelijkheid om dieren vast te houden tot een later moment. Om die reden raden we aan pas te reageren op het moment dat er ook direct tot adoptie overgegaan kan worden.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1144294
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 11 juli 2017
  Plaatsbaar vanaf 16 maart 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Onbekend
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Interesse in een asieldier? Stuur ons dan een email via info.vlaardingen@dierenbescherming.nl met daarin de bij het profiel gevraagde gegevens. Het adopteren van honden en katten kan uitsluitend op afspraak aan de hand van een selectie per mail.

  Telefonische bereikbaarheid. Telefonisch zijn we bereikbaar op 088-8113580 van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

  info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Buna

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.