Harry
Geplaatst

Harry

 • 3 juni 2006
 • Harry1
 • 20230125 105716
 • 20230125 105449
 • 20230125 105457
 • 20230125 105720
1/5
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze lieve, aandoenlijke dame heet Harry.

  Harry is een dame op leeftijd, zij word dit jaar namelijk alweer 17 jaar oud. Helaas is er van Harry afstand gedaan omdat zij wel eens naast de bak zou plassen en poepen. Dit gebeurde nadat de vrouw des huize helaas was komen te overlijden. Vermoedelijk heeft Harry hier veel stress door gekregen.

  Hier in de opvang hebben wij eerst gelijk alle medische oorzaken proberen uit te zoeken. Een bloedonderzoek, urineonderzoek en daarnaast hebben wij ook röntgenfoto's van haar rug laten maken. Wij hadden namelijk het vermoeden dat Harry haar rug wat gevoelig was. Uit het bloedonderzoek kwam dat Harry beginnende nierproblemen heeft. Hiervoor krijgt zij nu een speciaal dieet van Royal Canin, de renal variant. Gelukkig vind Harry dat erg lekker! Uit haar urine is gelukkig niks geks gekomen. Op de foto's waren geen afwijkingen te zien in haar rug. Toch hebben wij besloten haar op de pijnstilling te zetten, en hier lijkt zij een stuk gelukkiger van te worden.

  Daarnaast is Harry hier ook gewoon netjes zindelijk! Iets wat voor ons ook een opluchting was. Dat maakt haar plaatsing hopelijk een stuk makkelijker.

  Wij zijn voor Harry opzoek naar een rustig huishouden. Waar zij nog mag genieten van haar oude dag. Bij de vorige eigenaar leefde ook een hondje, dus dit is zij wel gewend. Maar dan moet het wel een hond zijn die ook gewend is aan katten en haar gewoon met rust laat. Drukte en dergelijke heeft zij niet zoveel zin meer in. Gewoon lekker slapen, eten en af en toe een knuffel halen bij haar nieuwe personeel.

  Harry is een hele lieve en vriendelijke dame. Maar zoals denk ik wel bekend is bij deze kleur (schildpad poezen) heeft zij ook echt wel een eigen karakter. Als ze iets niet leuk vind, zal zij dit met een hoop gemauw laten weten. Ga je echt over haar grenzen heen, durf zij ook nog wel een mep te geven. en geef haar eens ongelijk.


  Mag Harry van haar pensioen bij u thuis gaan genieten? Neem dan gauw contact met ons op.

  Kennismaken en adoptie:

  We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen. Denk daarbij aan:
  - De gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  - De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  - Werksituatie/werktijden
  - Eventuele ervaring met katten
  - Eventuele andere aanwezige huisdieren

  Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: sdo@dierenbescherming.nl

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.


  Kenmerken

  Dossiernummer 1143223
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 3 juni 2006
  Aantal dagen in asiel 26 dagen
  Plaatsbaar vanaf 26 januari 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Medicijnen
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Harry

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.