Oscar
Geplaatst

Oscar

 • Oscar1
 • Oscar2
 • Oscar3
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maak kennis met dit lieve, aandoenlijke poesje genaamd Oscar. Ja, Oscar is een beetje een mannelijke naam. De vorige eigenaar dacht in eerste instantie namelijk dat zij een hij was.

  Oscar is bij ons afstand gekomen nadat zij een paar jaar eerder van straat gehaald was. Ze was gevonden in hele slechte gezondheid en geen eigenaar die zich voor haar melde. Daarom is zij toen bij de mensen gebleven die haar weer hebben opgeknapt. Helaas ging Oscar niet goed samen met de katten die al in huis leefde en moest zij helaas naar ons toe gebracht worden.

  Vorig jaar augustus bleek Oscar haar gebit een en al ellende te zijn. Ze had vele ontstekingen en rotte tanden. Daarom was haar gebit toen der tijd al schoongemaakt en waren er wat tanden en kiezen verwijderd. Helaas bleek bij onderzoek door onze dierenarts dat haar gebit nog steeds niet in orde was. Wij hebben haar gebit nogmaals moeten behandelen. Uiteindelijk heeft onze dierenarts al haar tanden en kiezen moeten verwijderen. En nu hopen wij maar dat dit eindelijk het einde betekend van al die nare ontstekingen in haar bekje.

  Oscar is een hele lieve dame, die graag op schoot ligt. En ook nog heel speels kan zijn. Wij zijn voor haar opzoek naar een wat rustiger huishouden. Zonder andere katten of honden. Oscar heeft graag het rijk voor haar alleen. Echt naar buiten gaan vind Oscar veel te spannend, maar zij vind het wel heerlijk om zo af en toe in het zonnetje te liggen. Daarom zou zij prima kunnen gaan wonen op een appartement met een balkon.

  Mag lieve Oscar bij u op schoot komen liggen? Neem dan gauw contact met ons op.

  Kennismaken en adoptie:

  We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen. Denk daarbij aan:
  - De gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  - De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  - Werksituatie/werktijden
  - Eventuele ervaring met katten
  - Eventuele andere aanwezige huisdieren

  Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: sdo@dierenbescherming.nl

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1143365
  Geslacht Vrouwelijk
  Aantal dagen in asiel 19 dagen
  Plaatsbaar vanaf 31 januari 2023
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Oscar

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.