Boaz

Boaz

 • 1 januari 2020
 • Boaz1
 • Boaz
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallo daar! Mijn verzorgers hier hebben mij de naam Boaz gegeven. Best een stoere naam toch?

  Ik liep al zeker 2 jaar ergens op straat te zwerven. Als ongecastreerde kater zorgde ik dan ook wel eens voor wat overlast. Buurtbewoners maakte zich zorgen en hebben daarom uiteindelijk de dierenambulance voor mij gebeld. Toen deze kwam hebben zij gecheckt of ik een chip had, maar helaas had ik die niet.. Het asiel is nog opzoek gegaan naar mijn eigenaar. Maar niemand die voor mij kwam.

  De verzorgers hier hebben mij laten castreren. Auw, daar ging mijn mannelijkheid! Maar ze vertelde mij dat ik heel goed zonder kan. En dat het alleen maar beter voor mij is. Ik twijfelde daar wel een beetje aan, maar ik moet zeggen nu het gebeurd is, voel ik mij nog steeds het mannetje hoor. Ik zal altijd een stoere kater blijven, ook zonder mijn balletjes.

  Ik ben een gezellige kater, die best wel van een knuffel houd. Maar mijn verzorgers zeiden ook dat ik een pittige jongeman kan zijn. Ik ben namelijk wel duidelijk in wat ik wel en niet leuk vind. Mijn nieuwe personeel moet daarom niet bang aangelegd zijn. Ik zal echt niet zomaar lelijk tegen je doen hoor. Maar mij oppakken bijvoorbeeld vind ik vaak gewoon niet zo fijn. Je zal mij gewoon even moeten leren kennen en dan ga je vast heel veel van mij houden. Want ik ben heel erg leuk, al zeg ik het zelf ;-)!

  Andere katten zijn niet mijn ding. Ik wil mijn nieuwe paleis en personeel graag voor mij alleen. Kleine mensen kinderen willen zij mij liever ook niet bij plaatsen. Zij vinden mijn karakter daar niet zo goed bij passen. Als de mensen kinderen wat groter zijn, zoals 16 jaar en ouder, is het vast geen enkel probleem. Aangezien ik altijd een echte buitenkat ben geweest, zou ik in de toekomst graag weer de mogelijkheid krijgen om naar buiten toe te gaan.

  Houdt u ook wel van een kat met karakter? Dan ben ik, Boaz, de perfecte match voor u! Neem dan gauw contact op met mijn verzorgers.

  Kennismaken en adoptie:

  We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen. Denk daarbij aan:
  - De gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  - De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  - Werksituatie/werktijden
  - Eventuele ervaring met katten
  - Eventuele andere aanwezige huisdieren

  Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: sdo@dierenbescherming.nl

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1143187
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 januari 2020
  Aantal dagen in asiel 26 dagen
  Plaatsbaar vanaf 24 januari 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Ja
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Boaz

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.