Julian
Geplaatst

Julian

 • 17 april 2019
 • Julian1
 • Julian3
 • Julian2
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze prachtige, grote ex-kater heet Julian.

  Julian is bij ons afstand gekomen omdat zijn eigenaren hem niet met de baby vertrouwde. Ze hebben het een langere tijd geprobeerd. Maar nu dat het kindje bijna kan gaan kruipen, vonden ze dit toch echt te spannend met Julian erbij.

  Als we het hebben over een kat met karakter dan heb je het over Julian. Wat een portret! Deze gozer laat niemand vertellen hoe hij zijn leven moet leiden hoor. Een echte clown is hij wel. Julian is een grappige kater, vriendelijk maar heeft dus ook een pittig randje. Een kat met gebruiksaanwijzing, wij houden er wel van!

  Julian is een bonk energie. Hij moet echt zijn ei kwijt kunnen. Rennen en spelen! Als hij dit niet goed kan, merk je dat hij gefrustreerd raakt. Hij kan dan nog wel eens de neiging hebben om in je benen te gaan hangen. Dit is dan zeker niet direct op een 'agressieve' manier bedoeld, maar als je hem niet op de juiste manier hiervan afleidt kan hij wel zijn nagels gaan gebruiken. Maar Julian kan het ook heerlijk vinden om met je te komen knuffelen hoor. Je moet hem gewoon echt even leren kennen wil je begrijpen hoe hij in elkaar zit en wat Julian graag van je wilt.

  Bij zijn vorige eigenaar kon Julian niet naar buiten toe. Wij denken met alle energie die hij in zich heeft, dat hij dit toch wel erg graag wilt. Het meest ideale voor hem zou nog wel een boerderij zijn waar hij ook aan het werk kan als muizenvanger.

  Voor Julian zijn wij opzoek naar een wat rustiger huishouden zonder kinderen. Julian verblijft hier in de opvang in een kamer met 3 andere katten, dit vind hij best gezellig. Hij zou dus prima geplaatst kunnen worden in een huishouden waar al een kat aanwezig is.

  Ziet u het wel zitten om het avontuur met Julian aan te gaan? Neem dan gauw contact met ons op.

  Kennismaken en adoptie:

  We verzoeken u om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail naar ons te sturen. Denk daarbij aan:
  - De gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  - De woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
  - Werksituatie/werktijden
  - Eventuele ervaring met katten
  - Eventuele andere aanwezige huisdieren

  Op die manier krijgen wij een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet niet uw contact gegevens inclusief telefoonnummer erbij te vermelden. Mailen kan naar: sdo@dierenbescherming.nl

  Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na een uitnodiging, dit doen wij telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken wij een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden.


  Ik ben een Uitslover

  Kenmerken

  Dossiernummer 1143057
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 17 april 2019
  Aantal dagen in asiel 78 dagen
  Plaatsbaar vanaf 12 januari 2023
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onder voorwaarden, Als hond gewend is aan katten
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Ja
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Je kunt ons opvangcentrum alleen op afspraak bezoeken.

  Stuur ons een mail met je naam en telefoonnummer via sdo@dierenbescherming.nl. Stuur ook de naam van het dier en eventueel de url mee!

  Of gebruik bij voorkeur de knop hieronder.

  sdo@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Julian

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.