Keesje
Gereserveerd

Keesje

 • 10 juni 2011
 • 14419 Keesje
 • 14419 Keesje1
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Keesje is een bijna knap zwart wit poesje, vanzelfsprekend gecastreerd, met geboortedatum: 10-06-2011. Door verdrietige persoonlijke omstandigheden is dit katje in het asiel gekomen. Er is niet zo heel veel informatie bekend maar duidelijk is dat het katje wat tijd nodig heeft om een vertrouwensband op te bouwen.

  In het bijzijn van onbekenden in een vervoersmand stappen, Keesje dacht er niet over. Dus werd de vangkooi ingezet en dat liep op rolletjes. Het meest opvallend was de vervilting van de vacht. Niet dat ze langharig is maar ook korthaar katten met een dikke vacht kunnen vervilt raken als ze zich om wat voor reden dan ook niet zo goed verzorgen. Omdat ze slecht at was een bezoekje aan de dierenarts geen overbodige luxe. Onder narcose is goed gekeken naar de oorzaak. Zo is het gebitje schoongemaakt en is een hoektand met cariës verwijderd. Bloed en urine onderzoek gaf een verhoogde suikerwaarde maar dat had alles te maken met de stress van de situatie en dus geen suikerziekte (gelukkig). Overige waarden normaal. Alle klitten zijn verwijderd en het vachtje is keurig gekamd. Rest een beetje geduld voor een volledige terug groei van de haren.

  Het zou kunnen dat Keesje wat last heeft van arthroseklachten in de rug, het zou een wat minder goede zelfzorg kunnen verklaren. Tijdens lichamelijk onderzoek was dat moeilijk vast te stellen en ze beweegt zonder twijfel, alleen niet als wij in de buurt zijn. Dus ze zit in de bench en wat later zien we haar op de krabpaal maar de weg daar naar toe, tja, daar kunnen we eigenlijk niet zoveel over zeggen. We houden het in de gaten, voor nu lijkt ze in orde te functioneren. Oké dat was het gezondheidkundige deel, wie is Keesje nu echt?

  Het is een katje dat niet uit zichzelf contact zoekt, tenminste niet snel. Maar heb je eenmaal haar hart veroverd, is het gewoon een lief katje dat ook echt geniet van aaien en in elkaars aanwezigheid zijn. Haar thuis bestond uit een lief persoon en verder geen drukte en wat zou Keesje dat graag terug willen! Gewoon een lief mens waar Keesje alle tijd krijgt om weer te wennen en gelukkig te zijn. Moeilijke opdracht? Welnee, moet lukken toch #positiefdenken. Herkent u zich in bovenstaande omschrijving en wilt u graag kennismaken? U bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 10 juni 2011
  Plaatsbaar vanaf 7 december 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Onbekend
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  info@schuthok.nl

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Keesje

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.