Smiegel

Smiegel

 • 17 februari 2019
 • Smiegel6
 • Smiegel7
 • Smiegel5
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Die blik! Wat een prachtige kater is de drie jaar oude Smiegel toch! Zoals hij voor de camera poseert, is overigens niet de Smiegel die we tot nu toe vaak zien. Hij houdt ons het liefst op afstand en blaast als we hem willen benaderen, maar tegelijkertijd zoekt Smiegel ook contact door naar ons te miauwen. Hij geeft verschillende signalen af en dat komt ook wel een beetje overeen met de informatie die we over Smiegel kregen. Bij zijn eerste eigenaresse was hij een afwachtende, maar ook hele lieve kater die graag op schoot lag. Smiegel groeide daar op in een vrij beschermde omgeving. Hij leefde binnenshuis en kwam niet in aanraking met soortgenoten. Toen zijn baasje niet meer voor Smiegel kon zorgen, verhuisde hij naar een plek waar hij heel ander gedrag liet zien en uit het niets kon uithalen. Die verhuizing zal ook een hele overgang zijn geweest voor een kat als Smiegel, die weinig gewend was.
  Ook bij ons toont Smiegel nog niet zijn lieve karakter en is hij helaas (nog) niet zo goed benaderbaar, maar we denken dat Smiegel in de juiste omgeving zeker weer 'de oude' kan worden. Belangrijk daarbij is dat zijn nieuwe baas hem alle tijd geeft om te wennen en Smiegel in een redelijk rustig thuis terechtkomt. Laat Smiegel bepalen wanneer hij toenadering wil zoeken en geaaid wil worden en je krijgt er vast een fijne huisgenoot voor terug. Nu nog de juiste match vinden voor deze mooie en bijzondere kater!

  Ik ben een Kameraad

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 17 februari 2019
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Smiegel

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.