Maluska

Maluska

 • 25 januari 2020
 • 17887 Maluska
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Maluska is een knap wit zwart katje, een gecastreerd poesje met geboortedatum: 25-01-2020. In eerste instantie als zwerfkatje in het asiel gekomen. Door middel van de chipgegevens is duidelijk geworden dat een match tussen eigenaar en poes niet meer haalbaar was en dat we op zoek mogen naar een nieuw warm mandje. Overigens heeft het katje een halve wereldreis achter de rug want oorspronkelijk komt ze uit asiel Alkmaar waar ze terecht kwam vanuit Amsterdam waar ze werd gevonden in Weesp - destijds met wat oudere kittens. Volgt u het nog? Het is zoals het is, voor nu is ze in Den Helder waar ze hoopt op nieuw geluk.

  De foto vertelt de helft van het verhaal want dat voorzichtige, dat terugdeinzen in het eerste contact dat klopt. En ja, dat klopt ook in het vervolgcontact, vertrouwen heeft tijd nodig. Ze wil wel hoor, daar ligt het niet aan. Met rustig kennismaken zie je de intentie van Maluska om een kopje te geven maar oef, wat vindt ze dat spannend. Ze durft gewoon niet zo goed. Dat betekent dat met meer ruimte ze zal kiezen voor verstoppen en dat best wel een poosje als voorkeurstrategie zal doen. Met tijd en geduld en wellicht wat extra lekkere hapjes als verleiding maar vooral niet te snel te veel willen zal daar verandering in komen. Of ze andere katten een aanwinst vindt is nog niet helemaal duidelijk, samen met een rustige katvriendelijke hond zou een match kunnen zijn.

  Gewend om naar buiten te mogen, iets dat belangrijk is bij plaatsing. Voor de slecht weer dagen en noodsituaties voldoet een kattenbak ook prima. Heeft u het verhaal gelezen en is uw hart geraakt zodat Maluska bij u mag thuiskomen? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 25 januari 2020
  Plaatsbaar vanaf 30 november 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  info@schuthok.nl

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Maluska

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.