Fien
Nieuw in het asiel

Fien

 • 1 januari 2016
 • Fien 3
 • Fien 2
 • Fien 1
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Fien is een lieve poes van 6 ½ jaar die graag geaaid wordt. Ze geniet van aandacht en strijkt dan voortdurend langs je benen. Ze speelt ook graag met balletjes en muisjes. Wel kan ze iets overprikkeld raken en kan dan een beetje gaan bijten. Dit doet ze wel heel voorzichtig, ze bijt niet door. Ze is ook wat schrikkerig van schuivende en ritselende geluiden. Fien is slechtziend, dus we zoeken voor Fien een rustig huishouden met maar 1 of 2 personeelsleden waar ze volop aandacht krijgt, want ze is echt een gezelligheidskat die graag bij je op de bank zit. Naar buiten gaan, is voor haar te risicovol, maar een geheel afgezet balkon zou natuurlijk wel erg fijn zijn want Fien is het wel gewend. Het is voor haar handiger als alles zoveel mogelijk op een vaste plek te vinden is, zodat ze goed haar weg kan vinden. Andere dieren en kinderen vindt ze echt te spannend. Omdat ze zichzelf niet zo best poetst, kan ze soms klitten krijgen. Ze moet dan ook regelmatig even geborsteld worden om klitten te voorkomen.

  Fien kwam zwanger binnen en is in het gastgezin bevallen. Helaas wist Fien niet wat zij met het kitten aan moest en is deze met de fles groot gebracht. Af en toe dronk het kitten wat bij haar, maar zij gaf ook te weinig melk en likte het kitten niet schoon. Het kitten is nu op een leeftijd waarin het zijn grenzen opzoekt en dat gaat helaas niet samen met Fien. Het kitten is nu gekoppeld aan andere kittens en voor Fien is het tijd om uit te vliegen naar haar eigen huisje.

  Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar onze katten te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat u en de kat een goede match zijn, verzoeken we u vriendelijk de algemene vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar gouda@dierenbescherming.nl .

  Wat zijn uw naam en telefoonnummer?

  Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?

  Zijn er andere dieren in huis en zijn deze katten gewend? En wat zijn de leeftijden?

  Vertel iets over uw woonsituatie, Wat voor soort woning heeft u en heeft deze een balkon of een tuin?

  Welke tijd en dagen bent u beschikbaar voor kennismaking?

  Gaat u binnenkort met vakantie?

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 januari 2016
  Plaatsbaar vanaf 26 november 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Fien

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.