Smartie
Gereserveerd

Smartie

 • 1 januari 2020
 • DSC 0133
 • DSC 0049 3
 • DSC 0123
 • DSC 0143
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Er staat een afspraak voor Smartie ingepland.

  Smartie is een bijzondere dame. Wat er vooral bijzonder aan haar is, is haar typerende loopje. Smartie is nogal los in de heupjes en swingt daar mee van links naar rechts. Ook haar staart staat bijna geen seconde stil. Haar loopje is zo bijzonder dat we dachten dat er wellicht medisch iets aan de hand was, maar het lijkt gewoon echt bij deze speciale poes te horen!

  Wanneer Smartie je ziet komt ze meteen naar je toe gewaggeld en laat ze zich binnen enkele tellen op haar rug vallen. Ze is een ster in verleiden en weet precies hoe ze de aandacht op zich moet vestigen. Zodra ze de kans krijgt springt ze bij je op schoot, ook als je zelf nog helemaal niet in positie zit. Ze wordt graag geaaid en ligt tijdens het aaien tevreden met haar pootjes te kneden. Smartie is graag bij je in de buurt en we zoeken voor haar dan ook een baasje die voldoende thuis is om haar van aandacht te voorzien.

  In spannende situaties kan Smartie soms een beetje gestrest reageren en dit is dan ook de reden dat we haar niet bij kleine kinderen plaatsen. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom om te kijken of het klikt. Smartie komt uit een grote groep katten en ze is erg tolerant naar andere katten. Met de juiste introductie kan ze dan ook weer bij een andere sociale kat geplaatst worden, maar dit is geen vereiste. Smartie is niet gewend om naar buiten te gaan en ze lijkt hier ook geen behoefte aan te hebben. Ze kan dan ook in een appartement met (afgeschermd) balkon geplaatst worden. Hierbij is een minimale woonoppervlakte van 80m2 vereist.

  In verband met jeuk klachten welke Smartie heeft gehad krijgt zij hypoallergene voeding (Royal Canin Hypoallergenic). Wij adviseren dit voorlopig te blijven geven. In de toekomst zou gekeken kunnen worden hoe zij op andere voeding reageert.

  Heb jij interesse in een ontmoeting met bijzondere knuffelkont? Laat dit ons dan weten via het aanvraagformulier, te vinden bij stap 3.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 januari 2020
  Aantal dagen in asiel 3 dagen
  Plaatsbaar vanaf 24 november 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Dieetvoer
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Smartie

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.