Star
Gereserveerd

Star

 • 1 januari 2017
 • DSC 0033 4
 • DSC 0031 4
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Wat direct opviel aan Star waren haar kale billen en staart. Ze was flink te grazen genomen door de vlooien en Star had zich hierdoor helemaal kaal gelikt. Daarnaast had Star een allergische reactie op haar tong, waar we haar voor hebben moeten beK22-handelen. Inmiddels is haar vacht weer aardig aangegroeid en is ook haar tong genezen. Star is er dan ook klaar voor om haar nieuwe baasje te ontmoeten!

  Star was onderdeel van een grote groep katten, maar zij kon er altijd voor zorgen dat ze opviel. Star staat namelijk graag met haar neus vooraan en ze weet precies hoe ze je om haar pootje kan winden. Star vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en ze wordt graag geaaid en geknuffeld. Ze is een ster in kopjes geven en ze begint na de eerste aai direct tevreden te spinnen. Ze is graag bij je in de buurt en loopt dan ook snel achter je aan wanneer je je verplaatst.

  We zoeken voor Star een plekje waar ze haar aandacht niet meer hoeft te delen met een andere kat. Hier kon Star namelijk lelijk uit de hoek komen wanneer een andere kat ook graag een aaide wilde. We denken dat Star bij kinderen geplaatst kan worden, zij zijn dan ook welkom om tijdens een kennismaking te kijken of het klikt. Star is niet gewend om naar buiten te kunnen en we denken dat ze hier ook weinig behoefte aan heeft. Star kan dan ook geplaatst worden in een appartement met (afgeschermd) balkon. Hierbij is een minimale woonoppervlakte van 80m2 vereist.

  In verband met de jeuk en allergische reactie op Star haar tong, krijgt zij hypoallergene voeding (Royal Canin Hypoallergenic). Wij adviseren dit voorlopig te blijven geven. In de toekomst zou gekeken kunnen worden hoe zij op andere voeding reageert.

  Heb jij interesse in een ontmoeting met deze leuke dame? Laat dit ons dan weten via het aanvraagformulier, te vinden bij stap 3.

  Kenmerken

  Geslacht Onbekend
  Geboortedatum 1 januari 2017
  Aantal dagen in asiel 3 dagen
  Plaatsbaar vanaf 24 november 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Dieetvoer
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Star

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.