Sally
Nieuw in het asiel

Sally

 • 28 oktober 2020
 • Sally 2
 • 20221123 084847
 • 20221123 084841
 • 20221123 084821
1/4

Als u belangstelling heeft voor dit dier kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Als u belangstelling heeft voor dit dier kunt u uw gegevens (zie onder) via de mail doorgeven aan ons. Wij nemen dan contact met u op.

  Jeugdige Sally is een prachtig poesje van ongeveer 3 jaar oud. Haar oorsprong is ons niet helemaal bekend maar gezellig is ze wel. Ze is gevonden in buitengebied en liep gezellig rond op een camping. Hier kreeg ze heel veel aandacht en daarom is het gewoon een gezellige tante geworden. Hoe ze daar terecht is gekomen blijft een raadsel. Ze kan gezellig kletsen maar vindt het ook heerlijk om haar eigen plekje te hebben. Ze geniet van luie slaappartijen in een lekker doos of krappaal. Ze is jong geschat en zal ze ook nog lekkere gekke buien hebben. Ze is misschien nog niet bekend met kinderen maar laat hier veel toe. Beetje onzeker trilt haar staartje als ze gekke geluiden of bewegingen ziet, dus oudere kinderen vanaf 6 jaar moeten wel even voorzichtig met haar zijn. Sally is buiten gevonden en ze is hier verzot op. Na een fijne tijd wennen binnen wil ze graag naar buiten gaan. We vermoeden dat ze nooit echt in huis heeft geleefd. Dat zorgt ervoor dat een nieuw baasje daar wel rekening mee moet houden. Zo kan Sally nog niet bekend zijn met huiselijke producten, kan ze nog niet bekend zijn met waar ze op mag of waar ze aan mag krabben en ook zindelijkheid kan een aandachtspunt zijn. In kleine ruimte met grint gaat het goed maar een te grote ruimte vindt ze nog moeilijk. Begin daarom klein met meerdere open kattenbakken en maak het zo makkelijk mogelijk voor haar. Ze is gek op mensen en gaat een gezellige aanwinst zijn voor haar nieuwe baas.

  Zie je een deze knappe dame wel zitten, volg dan de onderstaande procedure:

  Hieronder vindt u een vragenlijst. We verzoeken u de gevraagde informatie in het contactformulier bij stap 3 in te vullen en aan ons door te sturen . (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak plaatsvinden.


  1. Voorletters

  2. Achternaam

  3. Adres

  4. Woonplaats

  5. Postcode

  6. Telefoonnummer 6.a 2e telef.nummer

  7. E-mailadres

  8. Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

  9. Wat is uw gezinssamenstelling?

  10. Heeft u momenteel andere dieren?

  11. Werkt u en hoeveel?

  12. Kan het dier bij u naar buiten toe?

  13. Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

  14. Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

  15. Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?

  Kenmerken

  Dossiernummer 1140777
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 28 oktober 2020
  Aantal dagen in asiel 30 dagen
  Plaatsbaar vanaf 24 november 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Sally

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.