Jopie
Gereserveerd

Jopie

 • 7 juni 2021
 • Joppie 2
 • Joppie 1
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Het asiel werkt op afspraak. Als u belangstelling heeft voor dit dier vul dan het contactformulier (stap 3) in en wij nemen contact met u op.

  Jopie, ach ja, Jopie... Jopie is een wat lief, schuw katerkereltje van ruim 1,5 jaar. Zijn vrouwtje heeft door omstandigheden afstand van hem moeten doen. Jopie leefde bij haar alleen zijn rustige leventje en veel is hij daarom niet gewend. Hij lijkt ook geen behoefte te hebben aan veel meer. "Laat mij maar lekker Jopie zijn" is eigenlijk de boodschap die hij ons geeft.

  Hier, in de opvang, vindt Jopie het eigenlijk ook veel te druk. Zoveel gedoe en prikkels. Nee, dan wil het kereltje toch liever weer naar een lekker rustig huisje waar hij van zijn nieuwe baasje de kans krijgt om dat nieuwe huisje stap voor stap te verkennen. Rustig aan... dan kruipt dit kereltje zeker wel uit zijn schulp. Naar buiten hoeft Jopie niet.

  Herkent u in Jopie het katerkereltje dat u dat rustige huisje gunt? Die u de tijd, aandacht en ruimte wilt geven om met u die vertrouwensband op te bouwen? Dan wil Jopie, schuchter maar verlegen, toch wel graag kennis met u maken want een huisje voor zichzelf, zonder kinderen en andere dieren is zijn hartenwens, Een wens die u dan in vervulling kunt laten gaan. Dat zou echt fantastisch zijn en Jopie heel gelukkig maken.

  Hieronder vindt u een vragenlijst. We verzoeken u de gevraagde informatie in het contactformulier bij stap 3 in te vullen en aan ons door te sturen . (knippen en plakken is een mogelijkheid) Als uw (complete) informatie binnen is wordt uw aanvraag in behandeling genomen. We zullen dan kijken of u een geschikte match bent voor het dier en dan zullen we u hopelijk telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting. Ontmoetingen kunnen alleen op afspraak gebeuren.


  1. Voorletters

  2. Achternaam

  3. Adres

  4. Woonplaats

  5. Postcode

  6. Telefoonnummer

  7. 2e telef.nummer

  8. E-mailadres

  9. Waarom wilt u specifiek dit dier adopteren?

  10. Wat is uw gezinssamenstelling?

  11.Heeft u momenteel andere dieren?

  12. Werkt u en hoeveel?

  13. Kan het dier bij u naar buiten toe?

  14. Zo ja, gaat het dan om een balkon, tuin en/op buitengebied ?

  15. Heeft u weleens eerder dieren gehad? Zo ja, wat voor dieren?

  16. Op welke dagen kunt u langskomen voor een ontmoeting?


  Kenmerken

  Dossiernummer 1118504
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 7 juni 2021
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Gereserveerd
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Jopie

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.