Ixie
In het zonnetje

Ixie

 • 5 juni 2019
 • Ixie8
 • Ixie7
 • Ixie1
 • Ixie5
 • Ixie6
1/5
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Wauw, wat een knapperd is onze Ixie! Ze is ruim drie jaar oud en heeft een heel rustig en gevoelig karakter. Ixie kan wat schichtig zijn en ze geeft de voorkeur aan een rustige benadering als je haar wilt aaien, maar eenmaal op haar gemak is Ixie een lieve en aanhankelijke poes die graag bij je komt zitten. Dat klinkt als de perfecte huisgenoot als je een rustige en lieve poes zoekt en dat is Ixie zeker, maar er is wel iets belangrijks waar je als toekomstige baas rekening mee moet houden; Ixie is namelijk niet zindelijk.
  In eerste instantie werd gedacht dat de onzindelijkheid te maken moest hebben met de aanwezigheid van een andere kat in huis en wellicht was het bij haar eerste baas ook te druk voor Ixie. Ze werd herplaatst in een hele rustige omgeving, maar ook daar begon Ixie na enkele weken naast haar kattenbak te plassen. Een medische oorzaak kunnen we (gelukkig) uitsluiten, maar wat dan wel de reden voor haar onzindelijkheid is, weten we niet. Bij ons gebruikt Ixie de kattenbak soms wel, maar soms ook niet.
  Een rustig thuis, zonder andere huisdieren, blijft een must voor Ixie, maar we verwachten dat de onzindelijkheid blijft. Uiteraard kunnen er maatregelen worden genomen, zoals het goed schoon houden van de kattenbak en het is aan te raden om meerdere bakken neer te zetten voor Ixie. Daarnaast kan er na de adoptie een beroep worden gedaan op een kattengedragstherapeut die haar hulp heeft aangeboden. Desondanks zal het verhaal van Ixie niet veel mensen aanspreken, maar we hopen toch iemand te vinden die de extra zorg voor Ixie geen probleem vindt. Wie geeft deze lieve en mooie dame een kans?

  Ik ben een Spion

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 5 juni 2019
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Ixie

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.