Lanka

Lanka

 • 21 april 2010
 • Lanka 7
 • Lanka 4
 • Lanka 2
 • Lanka 3
 • Lanka 4
1/5
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
  Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.


  !!!Extra onder de aandacht!!

  Hierbij stellen wij Lanka aan uw voor. Lanka is een kater van 12 jaar oud.

  Lanka is een zeer gevoelige kat die erg snel van slag raakt, hij is bij ons in het asiel gekomen omdat zijn vorige eigenaar helaas niet meer voor hem kon zorgen.

  Lanka is een kat die van aandacht kan genieten, hij houdt bijvoorbeeld van een aai over zijn bol als hij boven op de krabpaal zit en “kletst” op dat moment ook met je door terug te miauwen als je tegen hem praat echter, Lanka heeft ook een keerzijde waar men rekening mee dient te houden!

  Zodra Lanka zich op de grond bevindt en er is iemand aanwezig die zich wat sneller lopend voortbeweegt; dan bestaat de kans dat hij zonder duidelijke signalen ineens even snel een uithaal naar de benen doet. Het is vaak even een kort moment van even vastpakken en dan loopt hij weer bij je weg maar hij doet het wel met regelmaat en we zijn dus op zoek naar een nieuwe baas die daar geen problemen mee heeft. Als men rustig in dezelfde ruimte staat kan het overigens ook een hele tijd goed gaan en loopt hij miauwend om de benen te draaien (aaien is op zo’n moment nog niet verstandig, als het voor hem namelijk wat te spannend wordt of we maken een onverwachte beweging dan wil hij nog wel blazen en een tik uitdelen).

  Wij zijn ons er terdege van bewust dat de meeste mensen een dergelijk type kat niet graag in hun huis hebben rondlopen maar misschien is er iemand die een beetje een aangepaste plek aan deze knapperd kan bieden, bijvoorbeeld een eigen gedeelte van het huis ter beschikking voor de kat met een luikje tot een mogelijkheid naar buiten. Een plek waar Lanka niet perse de hele dag in omgang met de eigenaar hoeft te zijn maar wel momenten van aandacht heeft.

  Een plek op een boerderij is niet waar we naar op zoek zijn, dit omdat Lanka last heeft van Spondylose (hij krijgt pijnstilling en staat op een dieetvoer) We zoeken een plekje waar hij naast het naar buiten gaan door middel van een luik weer lekker warm naar binnen kan gaan.

  Omdat Lanka een gevoelig type is en erg alert op geluidjes en bewegingen lijkt het ons voor hem het prettigst dat hij in een rustige omgeving terecht komt met niet al teveel drukte van mensen en verkeer.

  Lanka ís dus een kat met een gebruiksaanwijzing maar ondanks dat is ons vermoeden dat als men de kat rustig leert kennen, hem zijn eigen veilige rustige plek in huis geeft, wel de mogelijkheid via dat gedeelte van het huis naar buiten te kunnen gaan via een kattenluik en hem in zijn waarde laat er wel een weg van goed “samenwonen” zou moeten kunnen zijn.

  Wie is de speld in de hooiberg waar Lanka naar zoekt?

  Denkt u Lanka de plek te kunnen bieden die wij voor hem zoeken, maakt u uw interesse dan kenbaar via dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl en stuur het aanvraagformulier in.


  Ik ben een Spion

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 21 april 2010
  Plaatsbaar vanaf 11 november 2022
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Nee
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Hartelijk dank voor uw interesse!

  Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier!

  Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

  Aanvraagformulier honden

  Aanvraagformulier katten

  dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

Deel profiel van Lanka

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.