Kittens Jerry (kater) en Bindi (poes) (gastgezin)
In het zonnetje

Kittens Jerry (kater) en Bindi (poes) (gastgezin)

 • 26 juni 2022
 • Bindi en jerry
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Lieve mensen..

  Wij zijn Bindi lief poesje en Jerry ondeugend katertje.. Zoals alle kittens zijn we heerlijk druk en speels.. We hebben niet dezelfde moeder maar we vinden elkaar heeeeeeeel leuk.

  Wij zijn wel twee knuffel katjes, in de avond zal je niet meer alleen zitten of liggen want wij willen er dan ook bij…we zoeken een liefde vol huisje waar we verwend worden… een tuintje zou fijn zijn omdat we bij het gastgezin nu ook lekker naar buiten gaan in de afgeschermde tuin.

  We hadden al een huisje maar daar konden we helaas niet blijven. Doordat we een darmparasiet hebben gehad, is onze ontlasting iets zachter maar daar hebben we zelf geen last van.

  Let op: deze kittens verblijven niet in het in het asiel zelf maar bij een gastgezin, daar zijn ze op afspraak te bezoeken.

  Stuur een e-mail naar gastgezinnen.limburg@dierenbescherming.nl met meer informatie over je woon- en werksituatie. De mail zal binnen drie werkdagen door de coördinator gastgezinnen worden beantwoord.

  Ben je woonachtig in Duitsland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een kat of kitten uit ons asiel te adopteren. Onder het kopje Info en advies/ adoptie asieldier vertellen we je graag waarom dat zo is.

  Kenmerken

  Geslacht Onbekend
  Geboortedatum 26 juni 2022
  Aantal dagen in asiel 123 dagen
  Plaatsbaar vanaf 8 november 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Kittens Jerry (kater) en Bindi (poes) (gastgezin)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.