Maukie
In het zonnetje

Maukie

 • 1 april 2014
 • Maukie6
 • Maukie7
 • Maukie8
 • Maukie9
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Zo rustig als Maukie nu bij ons is, zo ondernemend zal hij waarschijnlijk weer bij zijn nieuwe baas zijn. Want de acht jaar oude Maukie is eigenlijk een kat die het liefst buiten op avontuur gaat en het fijn vindt als hij lekker zijn eigen plan mag trekken. Een wandeling door de buurt, vervolgens thuis even wat brokjes eten en dan weer buiten in het zonnetje liggen; dat zou zo'n beetje de ideale dagindeling van Maukie zijn.
  Bij ons zoekt Maukie in eerste instantie vooral de rustige plekjes op. Hij trok zich niet veel aan van wat er om hem heen gebeurde en leek het zelfs een beetje te druk te vinden in zijn kamer. Inmiddels voelt Maukie zich beter op zijn gemak en gaat hij meer op onderzoek uit. Onze aandacht zoekt Maukie niet vaak op, terwijl hij een kroel best fijn vindt. Dat moet wel op zijn initiatief gaan trouwens, Maukie waardeert het niet altijd als je hem zomaar wil aaien. Hij is geen kat die bij je op schoot kruipt, maar wel regelmatig in je buurt te vinden en op zijn manier gezellig in huis aanwezig. Maukie is gewoon een stoere kater en we zoeken voor hem een baas die dat stoere en zelfstandige wel kan waarderen. Iemand die het geen bezwaar vindt dat deze mooie knul graag zijn eigen gang gaat, maar je echt wel komt opzoeken voor een aai.
  Ben jij die persoon en lijkt Maukie jou een fijne huisgenoot? Hij verdient snel een fijn thuis, dus aarzel niet en neem contact met ons op!

  Ik ben een Directeur

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 1 april 2014
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Geen asiel van de Dierenbescherming

  We zijn telefonisch te bereiken op 0186 – 655 150 en via het emailadres info@dierenstee.nl, Meer informatie op Dierenstee.nl

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Maukie

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.