Mijntje
Geplaatst

Mijntje

 • 1 juni 2014
 • 20221221 140612
 • 20221223 101222
 • Mijntje
 • Mijntje 6
1/4
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
  Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.


  Hierbij stellen wij Mijntje aan u voor; Mijntje is een lieve enthousiaste poes van 8 jaar oud. Mijntje is als zwerver bij ons in het asiel gekomen. Zij zit momenteel bij een pleegadres in Groningen, vanuit daar mag zij op zoek naar een nieuw huisje.

  Mijntje krijgt dieetvoer omdat zij wat gevoelige darmen heeft. Dit kan waarschijnlijk in de toekomst worden afgebouwd. Ook is bij Mijntje astma geconstateerd, hiervoor zal zij de rest van haar leven prednison moeten krijgen. Gelukkig zijn het smakelijke tabletjes, je hoeft er geen moeite voor te doen: ze eet ze zo op!

  Mijntje is op zoek naar een rustig huisje waar ze veel aandacht kan krijgen, ze is een grote knuffelkont en is graag bij je in de buurt. Ook is ze nog dol op een spelletje! Ze zou als binnenkat geplaatst kunnen worden in een ruime woning, maar zou op termijn ook eventueel naar buiten kunnen.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 1 juni 2014
  Plaatsbaar vanaf 5 oktober 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Onbekend
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Geplaatst
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

  Hartelijk dank voor uw interesse!

  Graag ontvangen wij een ingevuld Aanvraagformulier!

  Het ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl

  Aanvraagformulier honden

  Aanvraagformulier katten

  Stuur een bericht.

Deel profiel van Mijntje

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.