Saartje

Saartje

 • Vrouwelijk
 • 9 mei 2022
 • Saartje4
 • Saartje3
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hartelijk dank voor uw interesse in onze katten! Graag ontvangen wij een ingevuld AanvraagformulierHet ingevulde formulier kunt u mailen naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl
  Uw aanvraag formulier wordt zorgvuldig gelezen door onze kattenmedewerkers. Als uit uw aanvraagformulier blijkt dat er een goede match gemaakt zou kunnen worden met de kat van uw keuze, of eventueel met een andere kat, dan wordt u uitgenodigd om op afspraak langs te komen. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen bericht ontvangt, past uw aanvraag niet bij de desbetreffende kat, of zijn de medewerkers mogelijk bezig met andere belangstellenden.


  Hierbij stellen wij u voor aan Saartje;

  Saartje is samen met haar nestgenoten en moeder een paar weken geleden binnengekomen als zwervertjes. Ze hadden in hun leventje duidelijk nog geen contact met mensen gehad. In de tijd dat ze bij ons in het asiel zitten zijn ze steeds meer aan ons gewend. Af en toe mogen we Saartje al aaien. Ze vindt het nog erg spannend maar het zit er zeker in. Bij een verhuizing zal ze waarschijnlijk wel weer even de tijd nodig hebben om te wennen maar met veel geduld, rust, liefde en lekker hapjes moet dat goed komen. Zij kan het erg goed vinden met haar broertjes en zusjes, Mattie, Wietse, Lars en Mia. Lekker veel spelen en samen slapen. Op dit moment staan ze nog op dieet-voer ivm gevoelige darmen. Dit kan mogelijk in de toekomst worden afgebouwd.

  Wie heeft er een warm mandje voor Saartje en eventueel een nestgenootje?

  Kenmerken

  Dossiernummer 1133949
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 9 mei 2022
  Plaatsbaar vanaf 18 augustus 2022
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Onbekend
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Saartje

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.