Lotte

Lotte

 • Vrouwelijk
 • 30 mei 2009
 • 17648 Lotte3
 • 17648 Lotte1
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Lotte is een onzeker, lief gecastreerd poesje. Haar leeftijd is geschat en vastgezet op: 30-05-2009. Geschat dus ja, ze is als zwerf in het asiel gekomen. En eerlijk gezegd, in verdrietige conditie. Ontelbare vlooitjes en duidelijk moeite met eten. De ene behandeling was eenvoudig, een goede vlooienbestrijding. Voor het andere was diergeneeskundige hulp noodzakelijk. Bij de dierenarts is haar gebit onder handen genomen en met iets minder tanden en kiezen kan ze nu weer prettig eten. Dat alles had zo'n weerslag op het lijfje dat de eerste de beste verkoudheid die langskwam ook gelijk bleef hangen waardoor een stevig antibioticakuurtje volgde en een poosje in het ziekenverblijf. Dat alles is al een poosje verleden tijd, volledig hersteld loopt ze inmiddels in de open kattenkamer.

  De eerste dagen vond ze het zo spannend dat ze maar in de bench bleef zitten. Al die andere katten die duidelijk al zo thuis waren, pfff. Daarna waagde ze de stap en eigenlijk bevalt het haar wel. Regelmatig is ze in de buitenren te vinden maar ze komt ook binnen buurten. Haar sociale vaardigheden ten opzichte van soortgenoten zijn prima in orde. Als je mij met rust laat, dan doe ik dat ook met jou is haar motto, en dat werkt goed. Of ze samen kan wonen met een hond in huis is niet bekend. In een nieuwe omgeving zal ze echt weer moeten wennen, die tijd heeft ze gewoon nodig. Ze vindt het fijn om aandacht te ontvangen, dan geeft ze ook kopjes terug, zo schattig. Wel graag inclusief de mogelijkheid om een rondje door de buurt of in ieder geval de tuin te maken met daarna een dutje in de zon. Heeft u het genoteerd?

  Gezien haar leeftijd krijgt ze seniorenbrokjes, geen dieetvoeding of iets dergelijks. Keurig kattenbakzindeljk. Heeft u een warm plekje in uw hart en in uw huis voor Lotte? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 30 mei 2009
  Plaatsbaar vanaf 15 augustus 2022
  Kan bij kinderen Onbekend
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Lotte

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.