17701 en 17700 Kruiszwin kittens
Nieuw in het asiel

17701 en 17700 Kruiszwin kittens

 • Vrouwelijk
 • 3 juni 2022
 • 17701 Kruiszwin kitten
 • 17700 Kruiszwin kitten
 • 297055671 574366747485772 997794389036114512 n
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Kruiszwin kitten 17701 is een prachtig zwart wit poesje met geboortedatum: 03-06-2022. Samen met haar broertje in het asiel gekomen, Kruiszwin kitten 17700, een knap zwart wit katertje met het zal u niet verbazen dezelfde geboortedatum. De katjes zijn gevonden, te jong om al geplaatst te worden en dus mochten ze 2 weken gezellig bijkomen in een gastgezin. Bijkomen? Ja, contact met mensen vonden ze best wat spannend. Je kon ze gewoon oppakken hoor maar er werd wel een blaasje gegeven en de oortjes plat. Dat is op zo'n jonge leeftijd nog niet indrukwekkend dus kregen ze gewoon veel aaitjes en knuffels van de gastmama waardoor de boodschap goed is overgekomen, mensen zijn leuk! Of moeten we zeggen: de meeste mensen zijn leuk.

  Stiekem hadden ze al namen gekregen, Aisha voor het poesje en Bogey voor het katertje. Dat mag u als tip meenemen, u mag natuurlijk ook zelf een leuke naam verzinnen. Het katertje is een beetje dapperder dan het poesje. Juist omdat de katjes ook echt steun hebben aan elkaar zijn we op zoek naar een liefdevol thuis voor beide katjes samen. Met de eerste enting bij de dierenarts is bij het katertje een lichte vorm van 'flat chest' ontdekt. Even wat uitleg: bij een kitten met een flatchest is de borstkas niet mooi ovaal maar afgeplat. De ribben die normaal mooi rond gebogen zijn, maken een hoekige indruk en het borstbeen (het sternum) ligt teveel omhoog. Dit is niet altijd te zien, maar vaak wel goed te voelen. Is het ernstig? Zoals gezegd is het een lichte vorm. Wat minder uithoudingsvermogen is mogelijk, wat sneller vermoeid. We hebben eerder een katje geplaatst met een serieuze vorm van deze aandoening en dat gaat gelukkig heel goed. Dus niet al teveel zorgen, alleen is het wel zo eerlijk om te vermelden.

  In praktische zin hebben ze dus de eerste enting gehad, zijn gechipt, ontvlooid en ontwormd. Gewend aan Royal Canin kittenbrokjes aangevuld met dagelijks een beetje zacht. Keurig kattenbakzindelijk. Voor de latere castratie krijgt u een waardebon mee, 10 euro voor het katertje en 20 euro voor het poesje. In een nieuwe woonomgeving zullen ze weer even tijd nodig hebben om te wennen. Het kan verstandig zijn om in een niet al te grote ruimte van het huis te beginnen en vandaar de leefomgeving te vergroten. Nog even een heerlijke foto om te laten zien hoe schattig deze katjes zijn.

  Komt u kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 3 juni 2022
  Plaatsbaar vanaf 5 augustus 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Moet naar buiten Onbekend
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van 17701 en 17700 Kruiszwin kittens

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.