17746 Pablo kitten
Geplaatst

17746 Pablo kitten

 • Mannelijk
 • 7 mei 2022
 • 17746 Pablo kitten
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Pablo kitten 17746 is een knap cypers wit katertje met geboortedatum: 07-05-2022. Samen met nog een aantal kittens is hij als zwerf in de andere opvang terecht gekomen. Nu mag hij via ons een nieuw baasje vinden. Het is een vriendelijk katje, aaibaar en dan zien je hem ook echt genieten, zo schattig. Of hij ook op schoot komt durven we niet te voorspellen, in ieder geval gezellig in de buurt.

  Andere katten zijn wat hem betreft geen probleem, hij vond het ook gezellig samen met zijn broertjes en zusjes. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de match goed is maar dat komt vast goed. Er is weinig tot geen achtergrondinformatie bekend maar met een beetje begeleiding zal Pablo het vast niet erg vinden als u ook een hond in huis heeft, een katvriendelijke hond dat wel graag. Een gezin met kinderen is welkom, een meer volwassen omgeving is ook passend. Net als heel veel katjes zou Pablo het leuk vinden om ter zijner tijd (na de castratie) rustig de buitenomgeving te verkennen.

  Enkele praktische zaken: hij heeft de entingen gehad, is gechipt, ontwormd en ontvlooid. Vanuit de andere opvang Hills kittenbrokjes gewend, inmiddels weten we dat hij onze Royal Canin kittenbrokjes ook helemaal prima vindt. De aanvulling met 2x daags een beetje zacht wordt zeer gewaardeerd. Keurig kattenbakzindelijk. Heeft u voldoende tijd, aandacht en liefde om dit leuke boefje een geweldig thuis te bieden? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 7 mei 2022
  Plaatsbaar vanaf 5 augustus 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 6 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Geplaats
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van 17746 Pablo kitten

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.