Diesel (en Puk)

Diesel (en Puk)

 • Mannelijk
 • 29 juli 2010
 • EH Diesel en Puk 5 of 6
 • EH Diesel en Puk 4 of 6
 • EH Diesel en Puk 3 of 6
1/3

Gezellig duo wil samen met pensioen

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Deze knappe rode jongens heten Diesel en Puk. Deze 2 dikke vrienden werden bij ons afgestaan en zochten veel steun bij elkaar. Gezien ze ook in hun vorige thuis erg aan elkaar gehecht waren zullen we ze ook samen herplaatsen.

  Diesel is de stevige, robuuste kater. Hij is dol op aandacht, knuffelen en spelen. Hij komt graag buiten maar spendeert daar het liefste zijn tijd in het zonnetje. Niet teveel drukte voor deze jongen, gewoon genieten.

  Puk heeft een spitser snoetje, is een paar jaartjes jonger en ook wat pittiger van karakter. Waar Diesel alles maar over zich heen laat komen durft Puk het voor zichzelf op te nemen als iets hem niet zint. Verder is ook hij een echte lieverd. Hij trekt zijn eigen plan en komt af en toe een aai halen. Er is geen muis veilig met Puk in de buurt!

  Deze mooie mannen zijn opgegroeid met kleine kinderen en kunnen hier dan ook mee omgaan. Wel is het van belang er rekening mee te houden dat Diesel en Puk al wat op leeftijd raken en er geen behoefte aan hebben om te worden rond gesjouwd. Zolang de kinderen netjes kunnen omgaan met katten zullen zij er geen probleem van maken!

  Wil jij deze knappe kerels een mooi pensioen bieden? Dan horen we graag van je!

  In het verleden heeft Diesel last gehad van blaasgruis. Dit is volledig gestabiliseerd met behulp van Urinary dieet voeding. We adviseren de nieuwe eigenaar dan ook deze voeding te blijven geven zodat het blaasgruis niet terugkeert.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1134007
  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 29 juli 2010
  Aantal dagen in asiel 45 dagen
  Plaatsbaar vanaf 31 juli 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Dieetvoer
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Diesel (en Puk)

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.