17736 Jacco kitten

17736 Jacco kitten

 • Mannelijk
 • 9 mei 2022
 • 17736 Jacco kitten
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Update 05-08-2022: met de 2e enting is ook geconstateerd dat dit katje 1 balletje keurig ingedaald heeft maar dat het andere balletje nog in de buikholte ligt. Heel goed mogelijk dat het wat meer tijd nodig heeft en helemaal goed komt maar mocht het niet indalen is een iets grotere ingreep nodig met castreren.

  Jacco kitten 1736 is een prachtig zwart katertje met geboortedatum: 09-05-2022. Ook dit manneke komt van een andere opvang maar we hebben hem inmiddels leren kennen als een aanwezig, ondernemend boefje. Stil zitten voor de foto? Hoezo, waarom? Bijna van de bench gesprongen, aan het kaartje gekauwd en dan een halve seconde, yes we hebben een foto! Dus vergeef ons als het geen spetterend tafereeltje is, soms moet je genoegen nemen met wat er is grijns.

  Hij is een beetje te aanwezig voor een leuke match met een ander kitten, tenminste wel in de beperkte ruimte die we voor hem beschikbaar hebben op dit moment. Dat wil niet zeggen dat hij niet samen met een andere kat kan wonen, alleen dient de huisgenoot wel over enkele stressbestendige eigenschappen te beschikken. Want nee, hoezo nee? Bedoelde je nu echt nee? Oh maar ik wil toch echt... Enfin u snapt de boodschap. Als katje alleen is ook een prima optie. Hoewel het niet bekend is, is een huishouden met wat oudere kinderen en/of een hond een prima optie. Mits de hond natuurlijk katvriendelijk is. In de toekomst (na castratie) wil hij graag zijn leefruimte vergroten en de buitenwereld verkennen. Heerlijk je een grote jager wanen en met een verloren veertje thuiskomen. Voor een leven als binnenkat is Jacco kitten niet in de wieg gelegd.

  De knapperd heeft zijn entingen gehad, is gechipt, ontwormd en ontvlooid en u krijgt een waardebon mee ter waarde van 10 euro voor de latere castratie. Gewend aan Hills kittenbrokjes maar hij heeft inmiddels bewezen Royal Canin kittenbrokjes net zo smakelijk te vinden. Als bijgerecht een beetje zacht wordt zeer gewaardeerd. Heeft u voldoende tijd en aandacht om Jacco's energie in goede banen te leiden en volop te genieten van zijn gezellige aanwezigheid? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak.

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 9 mei 2022
  Plaatsbaar vanaf 29 juli 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van 17736 Jacco kitten

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.