Lola

Lola

 • 9 april 2022
 • IMG 20220726 114109113
 • IMG 20220720 081724925
 • Lola
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Heeft u interesse in Lola, Juul, Moos en/of Wies ? Neem dan contact op met onze opvang via mail: info@dierenopvangoss.nl.
  U krijgt van ons een informatieformulier voor het dier van uw keuze toegestuurd. Pas nadat het ingevulde formulier retour is ontvangen kunnen wij uw interesse in behandeling nemen.
  Indien wij verwachten dat u en het dier een match zijn, nemen wij telefonisch contact met u op.
  Voor een goede ontwikkeling van jonge katten is het belangrijk dat zij in hun nieuwe thuis een andere kat als voorbeeld hebben. Jonge katten worden dus alleen als koppel geplaatst of u moet zelf al een kat hebben.

  De kittens Lola, Juul, Moos en Wies verblijven samen met hun mamapoes in een gastgezin. Ze zijn gevonden toen zij naar verwachting al 8-9 weken oud waren. De indruk is dat zij in die eerste periode weinig met mensen in aanraking geweest, gelet op hoe spannend ze menselijk contact in het begin vonden. Het gastgezin heeft veel tijd en moeite gestoken om de kittens zo goed als mogelijk te socialiseren en ze in te laten zien dat mensen ook zeker leuk kunnen zijn. De kittens zijn al enige tijd oud genoeg om te verhuizen, graag stellen we ze aan jullie voor.

  Belangrijk om te weten is wel dat Lola, Juul, Moos en Wies na een verhuizing tijdelijk een terugval in angstig gedrag kunnen hebben doordat ze hun nieuwe baasjes nog niet goed kennen en vertrouwen. Met tijd, respect voor hun grenzen, veel geduld en liefde zullen ook deze kittens zeker een gezellig huisgenootje worden, waarmee je een heel bijzondere band kunt krijgen als ze je eenmaal hun vertrouwen geven.

  Lieve Lola is van alle kittens degene die de minste stapjes gezet heeft in haar vertrouwen richting mensen. De winst is te zien doordat Lola nu blijft zitten zonder te blazen als het gastgezin langs haar loopt of erbij gaat zitten. Lola vindt de steun en nabijheid van haar mama of broertjes en zus wel fijn. Met grote ogen kijkt ze hoe de rest geaaid wordt, maar om zelf geaaid te worden vindt zij nog te spannend. Dan kiest ze het hazenpad.

  Lola heeft, zoals het er nu naar uit ziet, nog een hele weg te gaan voordat ze iemand volledig zal gaan vertrouwen. We denken dat deze knappe dame een fijn rustig huis heel fijn vindt, bij voorkeur waar al een andere kat aanwezig is die haar het goede voorbeeld kan geven in sociaal gedrag.

  Bent u na het lezen van Lola, Juul, Moos en/of Wies ’s verhaaltje enthousiast geworden en zou u dolgraag kennis willen maken? Neem dan per mail contact op met de opvang (info@dierenopvangoss.nl) om een informatieformulier aan te vragen. Lola, Juul, Moos en Wies zijn oud genoeg om te mogen verhuizen.

  Kenmerken

  Dossiernummer 13520
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 9 april 2022
  Aantal dagen in asiel 176 dagen
  Plaatsbaar vanaf 28 juli 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Moet naar buiten Onbekend
  Wordt graag aangehaald Onbekend
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Lola

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.