Muffin

Muffin

 • Mannelijk
 • 14 oktober 2021
 • Muffin1 1
 • Muffin1 2
 • Muffin1 3
1/3
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Eindelijk!!! Voor Muffin is de tijd aangebroken om ook bij andere het hart sneller te laten lopen.

  Met een vervelende niesziekte kwam Muffin als klein Muffintje al bij ons binnen. Er is veel uit de kast getrokken om die niesziekte bij hem onder controle te krijgen. Met regelmaat heeft het ook een behoorlijke impact op hem gehad. Maarrrr!!!!! Hij mag uitvliegen!!! De nies is niet helemaal weg (de verwachting is dat het chronisch is) maar wel onder controle, en hier is goed mee te leven. Wanneer de nies erg opspeelt verspreidt hij ook behoorlijke klodders. Hij is daarentegen wel goed in het zelf opruimen van zijn troepjes 😉

  Belangrijk om te weten, het hanteren van Muffin gaat niet geheel zonder slag of stoot. Dit heeft hij iets te vaak moeten ondergaan i.v.m toedienen medicatie. Hij verzet zich graag en omdat het goed mogelijk is dat hij in de toekomst nog wel eens in aanraking kan komen met medische zorg is het wel noodzaak dat een nieuwe eigenaar hier ervaring mee heeft of hier niet huiverig tegenover staat om die “strijd” aan te gaan.

  Wat kunnen we u vertellen over het karaktertje van deze mooie jonge kerel!

  Muffin is een dominante heer. Hij is sociaal naar andere katten, maar deze domineert hij wel. Met de kater in het gastgezin speelde hij goed, maar wel heel hard. Dit gedrag kan mede te maken hebben met het feit dat hij zijn socialisatie gemist heeft omdat hij lang geïsoleerd heeft moeten zitten.

  Muffin is ondernemend en gaat graag naar buiten. Hij luistert (meestal) als je hem buiten roept en hem beloont met iets lekkers. Hij is erg nieuwsgierig en gaat ook bij buren naar binnen om rond te kijken. Als hij knuffelt dan kan hij wat hardhandig zijn. Hij gebruikt zijn nagels om te knuffelen, hier is hij redelijk in te sturen. Maar hierdoor is hij niet geschikt voor een gezin met kleine kinderen.

  Soortgenoten: dit is mogelijk, een kater van dezelfde leeftijd, die niet onder de indruk is van een andere kat zal de beste combi zijn.

  Muffin MOET, na gewenning, vrij naar buiten (ook uit eigen tuin). Deze kerel heeft namelijk veel energie in zijn donder en om binnenshuis niet een ravage en een gefrustreerde Muffin te krijgen is dit uiterste noodzaak. Maar niet alleen om zijn energie kwijt te raken, maar ook voor zijn niesziekte zal dit bevorderlijk zijn (versterken van immuunsysteem). Zorg ervoor dat er in de gewenperiode binnenshuis voldoende bezigheden voor hem zijn om die tijd goed door te komen.

  Bent u naar aanleiding van Muffins verhaal reuze enthousiast geworden, maak dan gebruik van de knoop "bezoek plannen" en dan zien wij graag uw uitgebreide motivatie tegemoet.

  Wellicht wordt het voor jullie beide de Gouden Match!

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 14 oktober 2021
  Plaatsbaar vanaf 15 juli 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Ja
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Muffin

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.