Kitten Streepje

Kitten Streepje

 • Vrouwelijk
 • 10 mei 2022
 • Streepje1
 • Streepje2
1/2
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Dit is kitten Streepje. Ze kreeg van de kinderen van het gastgezin waarin ze is opgegroeid deze naam omdat ze het evenbeeld is van haar zusje en de enige hoe het gezin de twee uit elkaar kon houden de strepen op haar rug waren. Streepje is een actieve dame die erg van ravotten en spelen houdt. Ze kan genieten van een aai, maar voor echt knuffelen is ze (nog) te druk.

  Streepje is samen met haar moeder, broer en zus geplaatst in gastgezin ten Donkelaar en opgegroeid in een omgeving met jonge kinderen.

  Wil je meer zien van Streepje? Bekijk het Instagram kanaal van Poezen_pleeggezin voor meer foto’s en filmpjes van dit mooie nestje

  Denkt u een fijn plekje voor deze lieverd te hebben?! Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf, uw woonsituatie en telefoonnummer naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

  -------------------------------------------

  Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1131685
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 10 mei 2022
  Plaatsbaar vanaf 13 juli 2022
  Kan bij kinderen Vanaf 12 jaar
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Ja
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Moet naar buiten Onbekend
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Kitten Streepje

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.