Gizmo

Gizmo

 • Mannelijk
 • 2 januari 2012
 • Gizmo 1 2
 • Gizmo 1 4
 • Gizmo1 1
 • Gizmo 1 5
 • Gizmo 1 6
 • Gizmo 1 7
 • Gizmo 30 6
 • Gizmo1 3
 • Gizmo1 8
1/10
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Gizmo is een rood-witte gecastreerde kater van 10 jaar oud. Deze lieverd is bij ons terecht gekomen nadat zijn baasje is overleden.

  De eerste tijd had Gizmo het erg moeilijk bij ons. Plotseling door vreemde mensen uit je vertrouwde omgeving weg gehaald worden en in een hok in een asiel gezet worden waarna meerdere vreemde mensen van alles met je willen ( moeten ) doen. In elkaar gedoken met grote ogen werden wij aangekeken wanneer wij naar Gizmo toe gingen. Al snel bleek dat Gizmo een gebitsanering nodig had én hij ontzettende vieze oortjes had. Toen zijn oortjes tijdens de narcose voor zijn gebitsanering goed schoon gemaakt konden worden bleek er een poliep in 1 oortje te zitten. Deze kon pas later verwijderd worden en bleek kwaadaardig te zijn waarna nogmaals een operatie noodzakelijk was om te voorkomen dat het uit zou zaaien.

  Gizmo is inmiddels volledig hersteld van zijn operatie en gelukkig gaat het goed met hem en blijkt hij stiekem een enorme lieve zachtaardige kater te zijn met een super schattig miauwtje. Hij geniet intens van kroelsessies en gaat zelfs op zijn achterpootjes staan om je een kopje te geven. Wel heeft hij zijn voorkeuren als het om mensen gaat. Ben je te enthousiast dan vindt hij dit heel spannend en rilt hij letterlijk van angst . Gizmo heeft iets langer nodig om ervan overtuigd te raken dat je goede bedoelingen hebt en wordt graag gerust gesteld. Zo kruipt hij dicht tegen zijn vaste verzorgsters aan wanneer hij iets hoort maar niet weet wat het is. Wij genieten nu iedere dag weer wanneer wij naar zijn verblijf gaan en hij ons met pret oogjes al aankijkt, een miauwtje geeft en snel naar ons toe komt voor een knuffel. Wij zijn er van overtuigd dat Gizmo in een rustig huisje opbloeit tot een hele gezellige lieve kater. Er schuilt zelfs een speelse kater in deze kanjer! Spelen met een hengeltje vindt hij geweldig.

  Omdat Gizmo overmatig oorsmeer aanmaakt moeten zijn oortjes een paar keer per week even schoon gemaakt worden om te voorkomen dat het oorsmeer allemaal ophoopt. Het schoonmaken laat hij goed toe maar mocht je geen ervaring hebben met verlegen katten dan kan het wel een uitdaging worden.

  Wij zoeken voor hem een rustig één of twee persoons huis zónder kinderen en dieren. Een tuin is voor Gizmo niet noodzakelijk maar van een volledig afgesloten balkon zal hij zeker wel kunnen genieten wanneer hij eenmaal vertrouwt is in zijn nieuwe huisje en zijn nieuwe baasje volledig vertrouwt.

  Heb jij ervaring met verlegen katten en is het voor jou vanzelfsprekend om de eerste tijd te werken aan een vertrouwensband ? Komen of wonen er bij jou geen jonge kindjes? Stuur dan snel een mail met zoveel mogelijk informatie over jezelf, gezinssamenstelling ( inclusief leeftijden), werk situatie, woonsituatie, woonplaats, telefoonnummer, ervaring en wensen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl . Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking en opent Gizmo zijn hartje voor jou !

  Kenmerken

  Geslacht Mannelijk
  Geboortedatum 2 januari 2012
  Plaatsbaar vanaf 30 juni 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Onbekend
  Kan bij katten Onbekend
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Moet naar buiten Nee
  Wordt graag aangehaald Ja
  Boerderijkat Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Gizmo

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.