Indy

Indy

 • Vrouwelijk
 • 24 april 2019
 • F23 AF681 C2 FF 4 F64 A097 BA18 B59 D25 AC
 • Indy web 1
 • 5 FA70 FD6 1 FFE 48 B4 AE24 93 DABA473 C9 A
 • EE3 F6887 3689 4341 8 D0 D E7 B477 D697 F1
 • C22 C4 A68 0 AF5 4477 B6 D7 FB0 C7 B0807 F2
 • 5130856 F 394 A 4 C9 D BD08 923 BC48 E1 BDC
1/6
 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

  Wie onze facebookpagina volgt heeft Indy al een aantal keer voorbij zien komen. Ze is nu zo ver dat we op zoek kunnen gaan naar nieuwe baasjes voor haar. Indy is een American pocket bully van ongeveer 3 jaar oud. Het arme dier kwam zeer getraumatiseerd bij ons binnen nadat ze op straat was gevangen waar al heel wat uren in paniek had rondgerend. We hebben heel wat moeite moeten doen om haar vertrouwen te winnen.

  Inmiddels is het een heerlijke knuffelkont, een gezellig varkentje die haar nare avontuur elke dag een beetje meer vergeten lijkt te zijn. Waar ze eerst alleen maar 2 verzorgers vertrouwde worden dat er steeds meer. Het is aan de ene kant een stoer wijffie die met haar stevige bibs en korte poten overal op af stapt. Aan de andere kant kan ze nieuwe dingen/ vreemde ruimtes erg spannend vinden en zie je duidelijk dat ze daar veel stress van heeft. Voor Indy zou het fijn zijn om een redelijk vast ritme te hebben zodat ze weet waar ze aan toe is. Dat geeft haar zelfvertrouwen. Een huishouden van een groot gezin en/of een hoop aanloop past niet echt bij haar. We denken dat ze prima een paar uur alleen kan zijn als ze zich eenmaal veilig voelt in haar nieuwe woning. Indy is geen fan van andere honden, zo hebben we in de opvang gemerkt en dan kan ze ook best een felle tante worden.

  Omdat ze mank liep hebben we haar laten onderzoeken en de uitslag was niet de beste ooit. Indy heeft namelijk spondylose in haar rug en daarnaast artrose in haar knieën. We zijn op zoek naar baasjes die bewust voor haar kiezen haar een fijn leven te bieden voor zolang het voor Indy mag duren. Ze kan niet traplopen en veel rennen of haar gekke sprongen laten maken is niet goed voor haar. uiteraard heeft ze ook zeker gewoon haar gekke bully momenten en kan als een dolle mina rondrennen. Gewoon wandelen kan wel, al moet haar conditie zeker opgebouwd worden.
  Indy krijgt Hills J/D voeding voor de artrose en daarnaast pijnstillig voor de spondylose. Indy verdient een meer dan fantastisch nieuw baasje. Ben jij dat ervaren bullybaasje die precies weet waar hij/zij aan begint en dit varkentje wel weet te wassen? Dan komen we graag met je in contact.

  KENNISMAKEN MET DEZE HOND?

  Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:

  • je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
  • informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
  • woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
  • de werksituatie/werktijden
  • de ervaring met honden
  • de eventuele andere aanwezige huisdieren.

  Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.

  Kenmerken

  Dossiernummer 1130882
  Geslacht Vrouwelijk
  Geboortedatum 24 april 2019
  Aantal dagen in asiel 62 dagen
  Plaatsbaar vanaf 17 mei 2022
  Kan bij kinderen Nee
  Kan bij honden Nee
  Kan bij katten Nee
  Speciale zorg Dieetvoer
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Nee
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Trekt
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Nee
  Beschikbaarheid Beschikbaar
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op

Deel profiel van Indy

Ik zoek een baas! Vertel het door aan je partner, huisgenoot, vrienden en familie.