Djayda
Geplaatst

Djayda

 • Vrouwelijk
 • 29 maart 2019
 • CC09867 C 11 DC 49 F0 A866 D286 AF47717 D
 • 1 BB163 BF 7677 4 D68 B9 F2 31 E36 E1900 E0
1/2

Zoekt gezelligheid

 • Stap 1: Ontdek of ik bij je pas

  Hallootjes Djayda hier! Een leuke kruising dame van ongeveer 20 kilootjes schoon aan de haak en net 3 jaar jong. Ik ben niet zo heel hoog ongeveer 40cm misschien dus een mooi maatje denk ik zo! Mijn vorige baasje was eigenlijk heel veel aan het werk en daarom zoek ik nu een huis met meer gezelligheid!

  Ik ben gek op mensen, aandacht vind ik echt heerlijk. Hoe meer aandacht hoe gezelliger dus kinderen in huis zijn geen probleem hoor. Ik ben netjes opgevoed en zal niet opspringen, of in ieder geval: ik zal het proberen. Een huis waar mensen veel thuis zijn is wel wat ik nu zoek.

  Ik ben gek op andere honden, samen spelen of stoeien, echt geweldig! Ik ging ook vaak mee met een uitlaatservice dus groepen honden zijn voor mij geen probleem. Een huis met een andere hond lijkt mij best gezellig, wel wil ik eerst even daten! Loslopen ben ik gewend en dit zou ik ook weer prima kunnen mits ik goed luister naar mijn nieuwe baas uiteraard.

  Ik heb niet samengewoond met katten maar hier in het asiel heb ik ze wel van dichtbij ontmoet. Ik ben vooral erg nieuwsgierig maar doe niet onaardig, als dit goed begeleid wordt door mijn nieuwe baas moet dit goedkomen. Ook is het wel erg belangrijk dat de kat niet wegrent en honden is gewend.

  Alleen thuis blijven was geen probleem voor mij, bij lange werkdagen ging ik wel naar een opvang. Maar voor een paar uurtjes was ik gewend om lekker thuis te blijven. Als dit rustig opgebouwd kan worden kan ik dus best even op uw huis passen. Maar ik zoek niet een huis waar ik weer hele dagen alleen zal moeten zijn.

  Nu denkt u waarschijnlijk; dit is echt de ideale hond! Helaas heb ik wel een aandachtspuntje ik kwam binnen met een tussenteenontsteking. Ik likte erg veel aan mijn voorpootjes en deze waren ook erg geïrriteerd. Dit kan een allergie zijn maar ook door stress komen omdat ik veel van huis weg was. Ik krijg nu voor de zekerheid ander voer, om precies te zijn vers vlees en uiteraard medicatie voor de ontsteking. Het ziet er al veel beter uit en met de juiste verzorging zal dit helemaal goed moeten komen. Houdt er rekening mee dat als het vlees niet voldoende werkt ik op hypoallergene voeding zal moeten.

  Hopelijk is er ergens een fijn huis met een baasje die alles voor mij over heeft en waar ik gelukkig oud kan worden! Ik hoor graag van u als u dit mij kunt geven.

  Kenmerken

  Geslacht Vrouwelijk
  Leeftijd 29 maart 2019
  Aantal dagen in asiel 6 dagen
  Plaatsbaar vanaf 13 mei 2022
  Kan bij kinderen Ja
  Kan bij honden Ja
  Kan bij katten Ja
  Speciale zorg Nee
  Gecastreerd / Gesteriliseerd Ja
  Kan alleen thuisblijven Ja
  Kan mee in de auto Ja
  Gedrag aan de lijn Goed
  Beheerst basis commando's Ja
  Zindelijk Ja
  Waaksheid Waakzaam
  Schofthoogte 30 tot 50 cm
  Vachtverzorging Weinig
  Kan loslopen Ja
  Beschikbaarheid Geplaats
 • Stap 2: Ken onze tarieven

 • Stap 3: Neem contact op